Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra elaboracija potkovana naucnim metodama istrazivanja i realnim cinjenicama na terenu.Tekst je vezan za Hrvatsku, ali nepobitno vazi za sve nase "kur..ton" mini drzavice .
Dobro čovjek govori, samo se ne bih složio da ćemo nestati - jer mi realno i ne postojimo, ovo što mi zovemo državama možemo samo sami sebe tješiti.
Analiza nije idealna, ali ima sjajnih dijagnoza i poruka. Mi se vec duze vrijeme bavimo samo glupostima i spinovima pa nam ovakve analize dodju k'o hladan tus, iako nije receno gotovo nista novo.
Postali smo robovi MMF-a zahvaljujuci zlocincima koji su potrcali da uniste Jugu. Jedini nacin da se rijesimo okova je osnivanje partizanskih odreda i borba protiv neprijatelja iz sva 3 naroda
Kakva je razlika između darvinističke i božanske ekomije. Što mislite ???
"...Hrvatsku iz nekada vodeće ekonomske sile Evrope (za vrijeme Jugoslavije) ..." nakon ovoga nema se dalje čitati...
Gdje politika direktno vodi ekonomiju je propast i kriminal. Socijalisticko/komunisticki mentalni sklop u saradnji sa nacionalistickim ideologijama porodio nam je ogroman drzavni aparat koji je parazitski i jede drzavu i pljacka gradjane.
Prošle godine je u Hrvatskoj umrlo 5000 ljudi više nego je rođeno, a odselilo 30 000. Osijek ima 108 000 (ako iz njega nisu odselili). Dakle nestaje za 3 godine. Za 100 godina NESTAJE POLA HRVATSKE 3 miliona Hrvata. Da se Hrvatska priključila EU 2003 ko SLovenija, sada bi je nestalo već POLA MILIJUNA ! Hvala UZPu što joj to nije omogućio.
Nestati nećemo, već smo propali a ko bi nas gologuze primio osim da nas pretvore u radnike u sopstvenoj zemlji za tuđi interes. Ovo odlično znaju svi razboriti seljaci!
odlično, beiha bas sve radi da zavrsi kako ovaj to piše
Mi nećemo nestati, samo ćemo sve prodati i otići odavde. Nek u ovom sranju žive Rusi, Turci, Arapi ...
Koja bolan tranzicija gdje nas to treba odvesti? Zaludjujete narod pricama o necemu dok zivot prolazi pored nas cekajuci to nesto a niko ne zna sta... Zivot je sad u ovom trenutku nema tranzicije a ni juce!
Muslimanski narod neće nestati
Spasa nam nema ali propasti nećemo!
Iz zaglavlja jednog hratskog dnevnika 2017 rođeno 10 000 umro 15 000 iselilp 30 000, javni dug ne mogu da napišem klix nema dovoljno mjesta za nju u komenatrima. BiH je VEĆ ZRELA ZA EU ! Iseljava se 50 000 godišnje, umire dva puta više od rođenih a dolaze samo izbjeglice ! Hrvatska privreda je pretrpila UZP, a BiH GENOCID ! :)))))