Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udio Internet prodaje je veliki samo vi to ne pominjete. Zato što je velika većina tih transakcija ilegalna i bez fiskalnih računa. Imate prodavace za koje se ništa ne zna ni ko su ni odakle. Facebook oglasi, olx je leglo crne i sive prodaje. Pošteni prodavači ne mogu ništa od njih. Što ne kaznite ilegalne trgovine? Sto ih štitite.?
Na ovim konferencijama i forumima sve neki filozofi. Zatvorenih očiju preskacu spominjanje ilegalnih prodavača i prevaranata, naručiš jedno dodje ti drugo slično i naravno kad otvoriš paket nema fiskalnog i nikakvog računa pošiljaoc nepoznat. Rekli ste da će poreska uci u trag ovima koji imaju puno plaćanja pouzećem, a nigdje kase pa ništa
Srozali su i PIK.ba...OLX je smeće
Provjerite promet na pornhubu. Tu smo ga zakucali
Odlican dogadjaj! Sve cestitke za organizatore. Svjestan sam ja svega sto vi raja komentarisete, ali samo zato sto imamo poteskoce ne znaci da trebamo potpuno iskljuciti opciju internet trgivanja. Vise puta sam nesyo online kupio, stiglo uredno. Nisu sva iskustva negativna! Npr.za mene su korpa i glovo TOP stvar! Realno!
Poslodavci a bgm i dobar dio stanovnistva su interentski nepismeni. Nasi poslodavci jos uvijek ne prepoznaju prednosti online kupovie pa ni ne ulazu u to i cini im se kao nepotreban trosak. Neko ko voli da kupuje online nema nikakvog izbora, stranice su jako lose, ne updejutu se redovno pa tako narucis nesto i platis a to recimo uopste nema na stanju. Trebati ce nama jos 100 godina dok neki prepoznaju potencijal internet poslovanja a bgm i customer supporta
Naše banke nisu ni sigurnosno, ni troškovno spremne za e trgovinu. Druga stvar, ljudi su nepismeni, a nepismen se boji svega novog. Mladi su opušteni, jer ne troše svoje pare, pa i ako se šta desi, šta ih briga
Nece ovo kod nas zaživjeti za mog života.
E čuj e-trgovina ključni dio ekonomskog razvoja. Skup je takav da je, među prisutnim, nastavnik fiskulture najpametniji.
Pa mozdaiz vise razloga, kao npr: online placanje i Nikakve ili bijedne garancije povrata robe bez peglanja. Ha, sta mislite?
Kupujte. U kupovini je spas. Ako ne budete kupovali, bićete strašno nesretni. Nema ništa ljepše od mirisa računa.