Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MIT I IKONA SVAKOG IOLE NORMALNOG ZIVOG ex YUGOSLOVENA.DOK STAJASMO SVI ZAJEDNO POD OVOM ZASTAVOM BIJAHU REDOVNE PLATE , GRATIS STANOVI I SKOROM BESKAMATNI STAMBENI KREDITI , BESPLATNO MORE I PLANINA ZA RADNICKE OBITELJI , SVAKO VECE SELO JE IMALO DOM KULTURE itd itd.SVE STO SE TAD SAGRADILO OVI SADASNJI NISU U STANJU OKRECITI I ODRZAVATI A CIJELA NAM YUGA BILA MANJE ZADUZENA OD SADASNJEG DODIKISTANA.
@fbUser1560802169 kad je tako bajno sto se onda raspalo hahahahah
SAD SAM SE RODIO NA BALKANU I NIKAD VIŠE !!!! 😂
Vratice se partizani u par sati blokirati aerodrome i granice. E tad cemo se obracunati sa fasistickim kopiladima balijama ustasama cetnicima i stranim kapitalistickim lobijima
Najbolja drzava
Ovaj vid turizma je bio dosta uspješan i aktuelan početkom 2000-tih u Istočnoj i Srednjoj Evropi. Do danas su opstali samo oni sa najbolje razrađenim konceptom ili koji su vezani za impozantne objekte kao npr. Čaušeskova palača u Bukureštu. Mi se možemo vezati na ovaj drugi dio: impozantni objekti. Atomski bunker u Konjicu i aerodrom Željava kod Bihaća. Oba objekta mogu biti pravi turistički magnet i iz razloga što je ovaj tip objekata u drugim zemljama skoro pa nemoguće obići.
..kakva crna "komunisticka" istorija, daj saberi se novinaru..
Morace jos mnogo godina da prodje da bi dostigli taj nivo, da ga nazovem, mira obicnog covjeka. Ta drzava se nece vratiti, bilo bi lijepo da mozemo danas da razvijemo slicna drustva uz napredak u sadasnjim drzavama. Od toga nema nsita slijedece 2-3 generacije a Jugi je mjesto u istoriji i to je to.
Tema je biznis a ne je li bila dobra Jugoslavija. Cuj stan namjestio sa namjestajem iz sredine proslog vijeka!? Pa takvih stanova je pola!
Da je valjala opstala bi. Ovako sramno zavrsila genocidom Srba nad komsijama. Nek je propala i nadam se da se nikad nece vratiti.
De ba debili ne smarajte nas sa bivsom Jugoslavijom. Kakva god je bila ostala je u historiji i svakom normalnom čovjeku je jasno da se takav sistem niti zeli niti može obnoviti u ovako medijski uvezanom svijetu. Ne zatupljujte svijet a te svoje suvenire mozete prodavati budalama.
Treba barem pokušati klonirati Tita
Vidim debili jos nisu skontali da se Yuga raspasla jer su to isplanirali na zapadu
na žalost BRATSVO I UBISTVO ispade na kraju....i ko je pobijedio? Svi izgubili velike sile DOBILE debile NAS bivše jug. nisam jugonostalgicar ali budimo realni
Naravno. Ali samo na brijonima.
Jugoslavija se raspaal kada drugi nisu htjeli da trpe dominaciju Srbije. A i ekonomija je otišla u qfurac.