Ugodan ambijent
31

UniCredit Bank otvorila novu poslovnicu u Zenici

Sponzorirani članak
UniCredit Bank Zenica
UniCredit Bank Zenica
Danas, 29. maja, u prisustvu građana i poslovnih partnera, svečano je otvorena nova poslovnica UniCredit Bank u Zenici, izrađena po najvišim standardima energetske efikasnosti.

U ugodnom ambijentu nove poslovnice, građanima i poslovnim subjektima bit će dostupne sve usluge UniCredit Bank, uz savjetodavnu podršku ljubaznog i stručnog osoblja.

"Zenica je uvijek posebna i izuzetno nam je drago što otvaramo novu poslovnicu u sredini i regiji koja je poznata po vrijednim ljudima koji, unatoč različitim poteškoćama, uspijevaju izgraditi fantastične priče koje doprinose stalnom razvoju ovog kraja, ali i cijele Bosne i Hercegovine. Osnaživanje razvoja zajednice naše je opredjeljenje, pružajući podršku privredi, ali i pojedincima i udruženjima koja tu djeluju. Upravo takvu podršku sa zadovoljstvom pružamo danas, najmlađim Zeničanima, darujući uređenje igrališta koja se nalaze u dvorištima vrtića Javne ustanove Predškolski odgoj i obrazovanje Zenica", istakla je prilikom današnjeg otvorenja predsjednica Uprave UniCredit Bank Amina Mahmutović.

UniCredit Bank kroz donaciju igrališta zeničkim vrtićima ostaje posvećena održivosti i mladima, kao stubovima budućnosti, te tako nastavlja doprinositi lokalnoj zajednici, ali i stvarati cjelokupan pozitivan utjecaj na društvo.