Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preskup drzavni aparat ! Kao sto privatnici otpustaju svoje zaposlenike, kad prodje ova agonija, gradjani trebaju otpustiti Kantonalne vlasti i Skupstine, racionalizirati troskove, usmjeriti pare u razvoj privrede i lokalne samouprave.
"otpusteni ste levati, evo vam i bic ."
@Sindikatbotova ne treba cekad da prodje.. To sad treba iskoristit priliku
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da ovi iz UNDPa nista ranije nisu uradili, za vrijeme poplava su u manje od 4 mjeseca rekonstruisali preko 120 skola i doveli ih u stanje bolje nego sto je bilo prije poplava, domovi zdravlja,moztovi, kuce, itd. Bez njih bi djeca i dan danas isla u improvizovane skole. Da, bile su sadnice, ali da li ste vi krivi kada kupite nesto u radnji, a pokaze se da je neispravno. Tu je zatajila drzava, jer nije na vrijeme uradila rezultate uzoraka, pa je loptica prebacena na njih.
Treba UNDP poslati, nista mi sami ne mozemo smisliti...
UNDP jači od države, barem po strategiji, odlučnosti i volji.
Možemo da proizvedemo zaštitna odijela po standardima u EU bolnicama, no nema dostupnog odgovarajućeg materijala.Ni jedna zemlja ne želi da se taj materijal izvozi.
@Eemmir252 može se reciklirati...skoro sve vrste plastike
Svaka cast UNDP .. akp nase tvrtke razmisljaju ovo je veoma znacajno i za njih i za radnike... samo razmisljati o proizvodnji svega i svacega ..
čemu služi ovaj UNDP? Sve sami uhljebi i tamo, čitave porodice rade, ebu ko koga stigne :))) I onda malo zamažu oči nekome kao pomažu...al aj njihove pare...valjda ;)
Mislim da su pamučne maske i viziri od plastičnih flaša plafon. Nego šta bi sa onog respiratora što su poslali na kopiranje, mislim da su dosad skontali da mogu kopirati samo ono plastično crijevo.
Jesu našli gdje će upit poslat.Kad bude ćevapa trebalo nek se jave.
Rano su se sjetili!
undp, hoćetel opet otrovne sadnice malina i poljoprivrednog smjemena i talove sa dobavljačima i slične stvari po bosni što ste i naučili? ne zna se šta je gore da se spašava sda ili undp
@Scotland - Ako ti kupis na trzistu stvar i pokaze se da je neispravna ili zarazena, ko je kriv. Druga je stvar sto na ulazu u drzavu nije na vrijeme uradjen uzorak, sto je obaveza drzavnih organa, pa se ovdje perfidno prebacila loptica na UNDP. Smanjite populizam i ukljucite mozak prije zakljucaka
Napokon neko sa mozgom. Go Moukhtar go.
Mi možemo proizvesti jedino učkure za dimije