{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ulja Rafinerije Modriča u prosjeku 20 posto jeftinija

S
18.11.2010. u 12:26
0
1
Ulja Rafinerije Modriča u prosjeku 20 posto jeftinija
0
Ulja Rafinerije Modriča u prosjeku 20 posto jeftinija
Rafinerija ulja Modriča snizila je cijenu većine svojih najtraženijih proizvoda za oko 20 posto u okviru novogodišnje ponude kupcima, najavio je direktor Rafinerije Pero Dugić.
"Rafinerija ulja Modriča već dugi niz godina gradi poslovnu politiku na korištenju novih tehnoloških dostignuća i kvalitetu proizvoda nudeći kupcima evropski i svjetski kvalitet uz domaće cijene", rekao je Dugić.

On je naglasio da je Rafinerija ulja Modriča za svoje proizvode, uključujući i HK bazna ulja, parafine i trafo ulja, obezbijedila dozvolu za plasman na tržište EU, odnosno da je registrovana kao proizvođač kod Evropske agencije za hemikalije u Helsinkiju.

"Svjesni smo da su i građani i preduzeća često prinuđeni da im cijena proizvoda bude odlučujući faktor izbora određenog proizvoda bez obzira na njegovo porijeklo i kvalitet", istakao je Dugić, dodajući da visokokvalitetna domaća sirovina koja se proizvodi u okviru Nestro grupe Rafineriji ulja daje mogućnost za korekciju cijena.

Rafinerija ulja Modriča i ranije je na nagovještaj dolaska krize na prostor RS i BiH smanjila cijene proizvoda za oko 10 do 15 posto.

Viši saradnik za odnose s javnošću Ministarstva industrije, energetike i razvoja Republike Srpske Aleksandra Vukašinović rekla je da Vlada Srpske pozdravlja ovaj potez Rafinerije ulja Modriča i poziva druga preduzeća iz RS da slijede ovaj primjer i korištenjem domaćih proizvoda smanje troškove proizvodnje odnosno cijenu gotovog proizvoda.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: