Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi me čudilo da je neko od ovih štediša stao i u red za CIPS potvrdu ovih dana, da mu šta ne promakne.
1000%
u zivotu ti ne treba puno.. samo nek je para i piccke.. i ja se necu nikad bunit
Jedni imaju stotine hiljada i milione u bankama a drugi stoje u redu za Cips potvrdu.
U HR 37.6 milijardi eura.
Znaci skoro 80 milijardi km...jebiga ima malo razlike
Diži cjene,poskupljuj gorivo,struju,komunalije,životne namirnice,ukidaj narodne kuhinje vidiš da se narod i sirotinja osilila i štedi sve je to od onog hljeba što ne kupuje i jede u narodnoj kuhinji.
Kad uzmes racunat, to je oko 2 hiljade eura po stanovniku sto je teski jad i bijeda, znaci da vecina nema prebijene pare jer neko ima desetine ili stotine hiljada ako ne i milione na stednji
2% ljudi i našim bankama ima štednju veću od 2000 Eura. Evo neka provjere imena. Znači da je nešto trulo u sistemu jer više od 50% stanovnika je danas jelo suh kruh i makarone. I onda mi neko kaže da treba mladi da ostaju ovdje. Zašto? Da puše ovim 2%? Propast!
Jel u to ulaze i devizne rezeve za currency board?!🤔
Ja sam u minusu, nista u banci sve u nekretninama
Sve se nema. Kokuz do kokuza a na banci lova do krova.
Samo kod nas nije oporezovana štednja. Dijaspora jaje novac iz razloga jer ga ne smije ostavljati na računu ,znaju da im je velik porez odatle i ogromna štednja kod nas.
Šta lupi i osta ziv….prosvijetli me i reci mi koji mi porez u njemackoj placamo na šrednju, veci su izdaci privatnika u bosni nego u njemackoj….govorim ti iz iskustva
depoziti političara...
Nusprodukt nerazvijene SASE berze. Drzava moze da izda obaveznice za Tunel Prenj da se to na brzinu skupi preko stednje.
Njemacka isprinta Euro i pojede nam stednju ove godine. Gospodski
Ovi su pravi, al ono praaavi finansijeri bankara, a znamo šta su bankari i čiji su... Zaradi bošnjo pare, spiska većinu na kuće, stan i kola, a ostalo na štekanje u banku i što više ima to visočije od zemlje hoda... Dok mladi, većunom njihovi potomci, zadužuju se po bankama tj kupuju od banke pare koje njihovi potonji štekaju tamo.... Bacaj PUUUTIIINEEEEEEEEEEEE!
Moj udio je tačno 0.00000346%.
Kako bi ove pare lopov Dodik potrosio za 2 dana
15 milijardi KM je €7.5M milijardi eura.. racunajuci da u BiH zivi 3M stanovnika, to je €2.000 po glavi u projeku. drugacije receno, to je nista
Ne lupetaj.... 70% živi na pašteti od 1. do 1.
DIJASPORINE PARE SU TO