Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicno! Sad cu moci komotno ici iz FBIH u Herceg Novi kroz Trebinje bez ikakvih putarina. Jedva cekam
Niste htjeli napomenuti između RSa i Crne Gore. Čuj između Trebinja i Erceg Novog
@Dunum88 Zavisi iz kojeg ugla gledate. Kad policija u RSu neprimi više plaću koju finansira EU, onda će se naša dijaspora kao i vi morati vraćati u posjetu doovini preko graničnog prelaza na Neumu. Niko nezna kako se stvari preko noći promjene kad plaća nestigne redovno. U BiH se mir finansira iz EU budžeta.
odakle ste klixovi komentatori? Iz Laktasa ili s Pala? Nemoguce je da ste iz velegrada Sarajeva ili iz Federacije, jer bi onda nesta i radili.
Potrebno je ukinuti i putarinu na graničnom prelazu Kotroman, između Srpske i Srbije.
A Dritan otisao po BiH zastavu, valja njemu ipak doci u Sarajevo. E Dritane, Dritane, ne nadaj se nikakvom gostoprimstvu u Sarajevu! Jednostavno zaboravi da Sarajevo postoji, mozda ti bude malo lakse kad te cetalji stave tamo gdje ti je i mjesto!
Veliki poduhvat? Ovo nas neko zayebava?
Ja kada sam pri puta putovao tom dionicom, onom liku sto naplacuje, ja trzno pasoš. A on meni veli 3 eura, reko ne kontam paša, nije autobahn.
Drugi s lijeva udarač i zlostavljač svoje supruge Treća s lijeva, više treći ali eto, poznata po više afera i blamaža. Vrhunac karijere su joj dva papka. Veliki pozdrav za moralne vertikale u redakciji što ovakvim kontaminiraju eter.
Dobro brate jeste navili sa ovom novošću, trći put objavljujete.
Lijepo
Zaposjeli srbaduri Crnogorsku zemlju. Ovako žele svima iz ex yu
Sastali se, pojeli, popili i svako svojoj kuci. Drzava placa
Sta je sa drzavnom zastavom BiH, zasto se suti ??? Tamo neka entitetska krpa stoji na koplju a nema prave zastave Bosne Hercegovine, ovo je za osudu obje pokvarene strane.
Gdje je pečat
Veliki poduhvat.......
Ukida se putarina jer je katastrofalna ekonomsko-sociološka situacija u RS-u. Svako besplatno davanje koncesija i javnog dobra je znak propadanja ekonomije države-nedostatak platežne moći stanovništva.Dovoljno da vidiš redove pred njihovim javnim kuhinjama i sve će ti biti jasno.