Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce pickousti odrzati koferenciju za medije i izjavit da je ovo napad na srbe i srpstvo :):) Trazice hitnu sjednicu UN :):):)
@AdiminKlixapakas8 ..... sad ce gubavac vucic vojsku uputit prema kosovu , djikan je to... yebe Ramus mjenja poze ne vadi hahaha.!
Nece sigurno ,pogledaj se u ogledalo..klosaru
KOSOVO REPUBLJIK - HAŠIM TAĆI PRESJEDNIK !
haha
pratite sta se desava izmedju kosova i albanije - eto to ce se desavati (samo na kvadrat) ako se rs otcijepi..
Sad ce Picukasti onu Anu sprciti od sikirancije ili ona njega.
EIN VOLK EIN REICH
Nek Mile trazi ukidanje izmedju šumske i smrdije
Ovo nije mnogo poznato ali MTEL ima deal sa Srbijom tako da nema roaminga također tamo za njihove korisnike.
Velika Albanija preko malih vrata.
Koliko su bili ludi ovi na londonskoj konferenciji, odredili granice Albanije gdje je pola Albanaca ostalo u tudjim drzavama... Polako se ta napravda ispravlja.
Tek predstoji najveca borba Albanaca... to je protiv tzv Neohelena ili wanna bee Grka... Opet ce Bua Shpata pokoriti tu turko-junansku nakupninu i vratiti Epir Albaniji... Skenderbeg u pismu papi govori, kako se on i Arbanasi kao potomci Phyrrusa od Epirusa (Pirova pobjeda) ne boje borbe..
Specijlne veze Kosova i Albanije, naravno velikosrpskoj stoci smeta , a ne smetaju sa genocidnom tvorevinom RS.
Spajanje počinje. Sretno braćo Albanci, sa željom da se uskoro otkloni i granica između Sandžaka i Albanije.
@KlixUstaskiKrmetnjak Sandzaklije iz juga Sandzaka su po genezi najblizi Albancima iz Albanije.. Mi Albanci sa Kosova smo asimilovali svasta.. bolje da nismo
Mahniti bosnjo se vise raduje nego albanci, imamo u svojoj kuci belaja.
ovi ga ne vadi, ojj haaa
Dogodine u Prizrenu
Svaka vam cast Albanci. Ubite Srbina u pojam. Nedajte im da vam seru kao u Bosni. Tako se sa njima postupa. Bosnje mogu da se edukuju od vas.
Ovi albanci s'kosova su usli u novu godinu pevajuci na ekavici hahaha...!