Pad krajnje potrošnje u RS
0
UIO: Više prihoda za FBiH
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka neka...ne bi li rs bankrotirala
Ovo je nama sve dobrica cosic ostavio, umesto velike srbije ostavio nam veliku patnju, hvala ti cosicu oce srpske nacije, sve je ovo delo tvojih ruku i tvojih mracnih idea, umesto srbija do tokia bice srbija ko nokia, ali mi treba samo da lazemo, tako kaze nas otac nacije dobrica cosic , lagati i samo lagati, i kad creva krce ti im slazi da su puna, kad deca traze da jedu ti im reci da su jeli i da spremas nesto lepo za njih, lazi i sebe i decu zarad srpstva, zarad velike srbije.
komentatori iznad neka procitaju i clanak da shvate kakve gluposti pisu....ako budu imali dovoljno inteligencije da shvate....
opet je Dodi maznuta lova, a treba mu za urusenu popovku vilu u Begisu!
Ne može nama niko pomoćii,mi smo pogan narod
hahahahahahah....
to cvate \"dodikova država\" hah