Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubio se za nekog našeg ministra....ima sve kvalifikacije :)
@Croatissimus gluho bilo da nema člansku 'adezea :D
Dabogda mu za lijeka zatrebalo!
Kakvo smeće od čovjeka.
I govno, nemoj zaboravit govno.
Svaki belaj po pederima
Koje mu ime dati? Nije dostojan ljuskog drustva. Gnjida.
Lijepa amerika...sad ga ubaciti u istraznom zatvoru sa HIV pozitivnim osudjenicima i dat mu kanticu vazelina da unese....sudbina zna fakat bit kurwa :)))
jarane kome je kaucija 5 miliona dolara a jos si u americi onda znaj da si naj'bo ko sandzaklija niz bob stazu na trebevicu
mogao je njemu i tramvaj slucajno pasti na glavi.... ova varijanta je povoljna po smrada!
E sad ce dobiti 80 godina zatvora, nije mu Amerika Bosna!
Ovaj gori od Rahmana.
Imamo mi ovdje i previše sličnih. Sjećam se u ratu kila brašna 20DM, kila kafe 180DM... Sada kupuju fabrike, hotele i drugo.
Da postoji mjerna jedinica u SI sistemu za glad za parama definitivno bi se zvala po njemu, znači nema dalje, dno dna..Samo Martine, ne zaboravi "karma is a bitch"
glupost... oni ga nahuškali da digne cijenu, kad je raja skočila baciše ga u kanal
Uzas, koji bezobrazluk, gdje mu je nestala dusa i savjest. Samo nek mu se vrati ono sto on drugima radi, eto to mu je dovoljno.
Ništa ako ga "zaraze" HIV virusom u zatvoru vjerujem da će imati lijek po pravoj cijeni !!!
ukopo se čoek .. ni kriminalac neznas biti
Ovom stvorenju ne treba uzeti kao olaksavajucu okolnost ni cinjenicu da je hrvatsko-siptarska mjesavina i da su tako neljudski postupci gotovo ocekivani, nego ga treba spakovati i u kavezu predati bradatoj gospodi u Al Raki da ga oni posalju u vjecna lovista. Ovako ogavna njuska je stvorena za przenje u paklu.
Šiptarska posla.
Da ne zvuci kao da branim nedjela ovog kretena, ali me zanima da li bi, da je neki Mujo uradio ovo isto napisao "Balijska posla", ili da je bio Ante "Hrvatska posla" ili Jovan pa napisao "Srpska" ili ti "Vlaška posla". Očito da jedva čekamo da nekoga optužimo čisto zato što nije naš, jer su "naši" sve same poštenjačine; niti dilaju drogu, niti ubijaju, niti kradu spostveni narod, niti pljačkaju banke, kladionice itd. Ovaj idiot se mogao zvati bilo kako, a nečovjek ostaje nečovjek.
Amin. Gornji post je šala. ;)