Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo su ga brzo završili evo 5 godina sve u rokovima
@VELIKIZEP tačno tako ali bez kredita 😁
"U toku" U toku su vec godinu dana, a ovako kako se sad vidi na slikama stoji vec pola godine...
@CartmanBrah zaboravili napisati da su slike iz arhive.
Pranje sa iskuhavanjem, i višestrukim ispiranjem
Dom gradilišta
nije bilo "Ugradnje". Zato se čekalo...
Biće izgleda i bazen jedan ispred. Samo neće biti napunjen vodom. To je za ovu raju koju doktori otpisu
U istoćnom Sarajevu pod Dodikovom vlašću, doktorima i sestrama nisu uplaćeni doprinosi za punih osam godina. Pitam se ko je od njih glasao za Dodika.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
banda SDA općinska ovo već godinama renovira i tako pere pare zajedno sa lopovima SDA na nivou kantona, uz pomoć SDA seljačke unigradnje, uništavaju i otimaju sve što mogu, ali nadam se da je i ovome brzo kraj
Sadašnji S.E. i bivši D.H. su u pet deka, s tim što drugi čega presudu a prvi optužnicu za skoro istu optužnu stvar. Promjena ''urbanističkih palnaova'' i pogodovanje građevinskoj mafiji.
Priča oko rekonstrukcije i adaptacije Doma zdravlja je jedna obmana i prevara koju su skontali Općina Novi grad ( Pojedinac ) , građevinska mafija i Zavod za uređenje KS. Naime oduzeti su:postojeći park kod DZ, prilazna dvosmjerna cesta, parking DZ i velike prilazne stepenice ka DZ (one su srušene ), Sve je skontano kako bi se na tom malom prostoru prvo smjestila ogromna zgrada na 11 katova a ove godine i neboder na 15 katova.Priča je evo mi građanima renoviramo..
Bez kredita će biti završen čestitam Efendicu
Kako Novi Grad ??? Kako se zove onda onaj na Vojničkom? To je uvijek bio Dom zdravlja Otoka.
@ZIPPO Sto dosljaci lupaju minuse hahhhaaa. Papci zvao se DZ Otoka ili Kumrovec nikada Novi Grad! Bilo kino i dom zdravlja Kumrovec :-)
@ZIPPO Sto dosljaci lupaju minuse hahhhaaa. Papci zvao se DZ Otoka ili Kumrovec nikada Novi Grad! Bilo kino i dom zdravlja Kumrovec :-)
Kad me neko pita kako si? Odgovorim: Kako sam kad sam bio mali sad sam odrastao pa serem ozbiljno.
Nevjerovatna blamaza od opcine do kantona..nisu u stanju ovo zavrsti godinama..dok se rodjaci i jarani od rumenog ne namire na tenderima..
taman sav da je od zlata kad je personal nevaspitan ,neuslužan i nekompetentan