Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba jedan napravit sa predsjednickim aprtmanom pore mezarja u potocarima i tamo obavezno vrsiti smjestaj svoh svjeetskih drzavnika koji dolaze u bosnu...a dodiku dati besplatno smjestaj pa neka prica onda o republici smrdskoj.....
to odma dva.....jedan za srbe jedan za muslimane........
samo da ovo se realizuje, srebrenica ce progledati ponovo
Prvo treba zakopati što dublje može srbski fašizam i onda ga betonirati tako duboko da bar narednih sto godina bude mir u Srebrenici i da građani Srebrenice se raduju novim prjektima i posjeti turista iz cijelog svijeta.. Pozdravljam svako pozitivno dešavanje u Srebrenici i oko nje..!