Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako...gotovani/sadakasi i ljencine sve vide negativno. Ko je bio u posjeti nasima u inostranstvu zna kako vecina zivi. Imaju ama bas sve. Ko se ovdje ne razbciva dvorcima tamo ima sve i idu na odmore u neke svjetske destinacije a ovi sto se grade mozda se vide u tome ali ipak gdje zivis 11 mjeseci tamo treba da imas luksuznije, proslo je vrijeme kad su zivjeli po barakama. Nostalgija za Bosnom blijedi a mi ih docekamo bas "dobro" tako me i ne cudi sto manje dolaze.
Svaka čast
Koja tragikomedija. Umjesto da našu djecu zapošljavaju u Bosni, kako bi se punili naši budžeti, vlast ih zapošljava u bijelom svijetu.
Jok, bice nezadovoljni sto vise para dobiju za isto rada.
Slovenija je Njemačka u malom ko zna ko nezna heeeej džaba i Švica
850 € bruto je 595€ neto. https://data.si/izracun-place/
Sad će i SDP kad pobijedi povećati minimalac na 1000 KM i renovirati svake godine 100 škola. Teći će med i mlijeko. Ma hajte malom vas.
De ba plate radniku je oko 1600 maraka od tog ide pola na rezije pa ti prezivi u sloveniji sa 800 km, kako god okrenes svi mislimo da su njihova govna vrijednija, samostalni majstor i ovdje moze sebi te pare zaraditi i u svojoj kuci ziviti a neciji vjecni rob biti.
braćo poturice, juuriiiiš u slovniju.
umjesto da nasu zemlju gradimo sa ovim ljudima....
1200 eura svaki vikend kući
1200 € je bruto, a 829€ je neto. https://data.si/izracun-place/
braćo poturice, juuuriiiš u sloveniju.
strpite se jos 8 godina...svi cete u sloveniju....rece bake....
bio referendum u sloveniji da li treba protjerati bosance....5% reklo "da"...a 95% "neka nas"....
braćo poturice, juuriiiiš u slovniju.