Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jad i čemer od sajma. Čak su i oni na press konferenciji ko pokisli. Znaju da imaju 8 izlagača, jedan manje više... Za pravi sajam je potrebna privatna priča, neko ko nije na sisi države već ljudi koji će da žive od toga, a ne ovi "babini" sinovi.
Gdje je Konakovic??? Ne mogu da vjerujem da ga nema...
U Švedskoj su navodno uspjeli napraviti namještaj, koji se nakon transporta u dijelovima, može jednostavno bez mnogo fizičke snage uspješno sklopiti. Kakva su iskustva u Bosni po tom pitanju ?
Realno malo je izlagaca, s obzirom da trenutno imamo dosta firmi koje se bave proizvodnjom namjestaja a nece biti na sajmu.. ovo bi mogao biti najbolji sajam uz malo više truda i volje izlagaca
Vidi ti ovih kokica sto su ozbiljne...
Galerija je za 10-tke. Bravo redakcija.
Nema boljeg sajma namjestaja niti ponude, o cijenama da i ne govorim, kao sto je namjestaj na auto pijaci:)
Second Hånd:)))