Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ti ga Bakire i SDA mozete samo popusit
sve RS gori RS zaduzen a ljudi svom narodu grade a vi Terzica koji je pod dvije optuznice stavili na celo cestogradnje
Tune Bakir odlazi ali SDA je vjecna i jedina stranka koja istinski zasluzuje da se svi Bosnjaci oko nje okupljaju
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Gdje prestaje asfalt, pocinje SDA.
Lice sa crne liste pustilo u promet 47 ko+ilometara za 2 godine ?? Pa to i nije toliko crnog lica ako se uporedi sa Penisovim. Za tri godine pustio legendarni trotoar od 100 metara ! Eh kad bi autoput mogao biti donacija, drugačija bhi sada bila situacija ! :)) ZLAJA KOMUNISTO ! samo otvaraš ko nekad !
Ameri napravili talijanima. Sad tslijani naplacuju.
Semptembar? 11 kilometara autoputa? Septembar je 9 mjesec... 9/11... Srbi su izvrsili napad na WTC!!!!
Ćak 11km otvaramo, pa stalno nešto otvaramo u pm jesmo napredni, koliko se stvari otvara sve mislim da smo kao Dubaji, radimo, napradujemo svaka nam čast...:)
100 000 radnih mjesta = 100 000 ličnih asistenata za 100 000 Arapa.
autoput izmedju dvije velike metropole
Gledaj slika, gledaj jada i chemera... Ova cisterna na slici 6 sadrzi sva g0vna koja su izasrana od strane dodika, vezana za ovu auto cestu.
Taj avtoput ce ostati i kad mile pobjegne na traktoru, kao sto je ostao u hrvatskoj. Vise bi imao koristi da je napravijo biciklisticku stazu na dedinju.
a mašala haj nek je sretno
Nadam se da ce se uskoro spojiti cenat FBiH i RS-a autoputem.
36 kilometara je vec u upotrebi,a sada dodaju jos 11. Znaci od septembra u upotrebi 47 km od ukupno 72!!! Impresivno!
Možemo mi pisat ovdje svašta, a vidjet ćemo koliko će nas poduzeti nešto povodom ove vlasti na idućim izborima! Nadam se da je narod došao svijesti...
Svaka cast.... samo tako nastavite.. kako znam u federaciji kako je onaj konj fadil najaho na vlast ni centa nisu skrpili auto puta a bogami ni ostalih puteva nema nigdje a registracije auta sve skuplje
da je ostao Nermin Nikšić premijer imali bi do sad autoput od Save do mora
Podržimo SDA !
Na putu u opoziciju !