Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BH kod privatnika ako ne upadnes u IT sektor, ako nemas znanja, mozes komotno kopat ili negdje kod lokalnih sabana privatnika irgetit' po citav dan na nogama i u neuslovima raditi za mizerne pare (to ti je uglavnom ugostiteljstvo,trgovina,gradjevina).
Bio par puta u proslim izdanjima, niko ne nudi poslove, cisto promovisu svoje firme i govore kako je lijepo raditi kod njih. A i ako nude posao, to je u vidu prakse (i to ako imas srece). Iskreni savjet - zaobilazite u dobrom krugu.
Sine ti budi sretan i da praksu nude. Ne znam koliko ti je godina,djelujes po komentaru nezrelo, ti pojma nemas ocigledno kako je kod privatnika (ugostiteljstvo,trgovina,gradjevina) za male pare irgetit A MORA SE RADITI ! A da imalo predstave u glavi imas koliko su ovo jake IT kompanije i da ako imas znanja ako te prime karijeru mozes napraviti i da zivis jako lijepo cak i u Sarajevu. Oni 80% posla sto rade rade za svijet, sine znas li ti kolike se pare u te kompanije sliju svaki mjesec?
Blow Job, to be Fair.
vidim Hifa i Bingo pobise se ko ce manje platit robove.
Najobicnije ubleharenje !
Ne kazem da je lagano, daleko od toga, ali u ove IT kompanije ko ima znanje upada , ko nema pise tako kao i ti sto pises.
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > www.Sweetsex.top
MIRSAD ČABARAVDIĆ direktor Zavoda za medicinu KS, nekada uspješnog Zavoda, imao je zadatak da ovu firmu upropasti do kraja, što je skoro i dovršio ovih dana. Čovjek koji je dao NEOPOZIVU OSTAVKU A JOŠ UVIJEK DOLAZI NA POSAO, u državi sa ogromnim brojem nezaposlenih???!"!!! Nečovjek koji je svojim uposlenicima smanjio plate da bi ih doveo u još goru situaciju, koji se iživljavao i maltretirao, koji je radio šta je htio u firmi jer je imao podršku ministrice Zilhe Ademaj.
a plate max 5 glava