Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao kako serete ko biva vama su roditelji poklanjali pažnju a produženi boravak vam je za premedet. pa umjesto da bleji kući bar u produženom uradi zadaću sa nekim ko mu zna pokazati i igra se sa vršnjacima. kad roditleji završe sa poslom svi su svoje obaveze završili i imaju ostatak dana za kvalitetno provođenje vremena
ja nemam nista protiv, ovo je super stvar, i vrlo potrebna, ali sve ide u tom smjeru da cemo jednog dana i mi kao francuzi imati porodiljno odsustvo 2 mjeseca, ostavljati male bebe na cuvanje a dojenje ce postati misaona imenica. ponavljam, nista protiv jednog ovakvog centra nemam, pozeljni su, ali ipak roditelj je roditelj, i on ne bi trebao imati zamjenu - ilitiga centar je super stvar, ali ako predje u naviku i ako postane vise dom nego samo produzeni boravak, tu vidim problem.
Fragola ne poredi produzeni boravak sa tim kad ides da na porodiljsko bolovanje jer nema smisla. Ako radis do 4 a dijete ti u skolu do 2, sta fali da ode malo u produzeni!
Dobri stari Branko Ćopić. Po šumi širom, bez staze, puta Ježurka Ježić povazdan luta. Lovom se bavi, često ga vide, s trista kopalja na juriš ide. I vuk i medo, pa čak i – ovca, poznaju ježa, slavnoga lovca. Jastreb ga štuje, vuk mu se sklanja, zmija ga šarka po svu noć sanja. Pred njim, dan hoda širi se strava, njegovim tragom putuje slava.
I šta dalje bješe, kakav je kraj? Pričaću i to. Poslušaj! Krvnika vuka, jadna mu majka, umlatibrzo seljačka hajka. Trapavog medu, oh,kuku,lele do same smrti izbole pčele. I divlja svinja pade k"o kruška, smače je zimus lovačka puška. Po šumi,danas, bez staze puta, Ježurka Ježić lovi i luta. Vještak i majstor u poslu svom, radi i čuva rođeni dom.
Vecina raje koja ovde komentarise nema djecu niti ce ih vjdrovatno nikada imati. Produzeni boravak je super stvar. Ja radim do 17 a zena do 17:30 pa kud sa dijetetom nego u produzeni b. Pa necu ga valjda dedi i nani voditi. Nisu se oni jebavali nego ja. Kako mi na k. idu ovi sto djecu uvaljuju svojim roditeljima.
Možda griješim, ali meni ovaj objekat liči na "Miris dunja" tj. na legendarnu videoteku "Flash" ?
ergonomija nula.
Lijepo. Definitivno je potrebno jer npr.u ksc djeca u klupama presjede cijeli dan pa i u produzenom. Licno bih voljela da su podovi topli i mekani, dekorisano za djecu i da namjestaj zadovoljava standarde za ovakve objekte kao sto su ostri rubovi namjestaja, onemogucavanhe prilaza kuhinji...jer kad vec dibro platis zelus da ti je dijete sigurno i sretno.
Sve ste rekli osim cijene.. a čim ste tako uslužni, onda vjerovatno solidno i koštate...
joj što ne mogu ove fukare....
...reče najveća fukara...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ovo je sasvim normalno na zapadu, u Njemačkoj npr. i veoma praktično za roditelje koji mnogo rade ili kojima se smjene preklapaju pa u nekih pola sata ne znaju kako preuzeti dijete iz škole. Ne znam kako drugi misle al meni je ovo sasvim ok i voljela bih da ima i u mom gradu kada budem imala djecu ...
sminka
Ovo je sve lijepo ali istovremeno i tuzno jer nas melje jedna velika masina u kojoj se radi od jutra do sutra, a cak je i odgoj djece pravi posao nekome, za koji je taj neko placen, a ne uloga roditelja. U svakom slucaju zapad nam je sve blize.