biznis
1

U Sarajevu otvoren prvi maloprodajni salon Philips rasvjete

Klix.ba
U Sarajevu je otvoren prvi maloprodajni salon Philips rasvjete u BiH. U prizemlju shopping centra WISA posjetiocima su predstavljeni najnoviji proizvodi holandske kompanije koji će biti dostupni kupcima u regionu.

U ugodnoj atmosferi i među mnogobrojnim zvanicama kompanija Manedra predstavila je bogat asortiman rasvjetnih - dekorativnih elemenata, kao i brendove poput Massive, Esseo, Lirio i drugih. Pored proizvoda za dom i poslovne enterijere, kupcima su dostupna rasvjetna tijela za eksterijer i javne površine.

U salonu je posebna pažnja posvećena proizvodima iz najnovijeg Philipsovog portfolija: profesionalne svjetiljke i izvori svjetlosti, konzumni izvori svjetlosti, te dekorativne svjetiljke.

Sav asortiman dostupan je u izuzetno atraktivnom enterijeru, koji staje rame uz rame sa evropskim salonima i poštuje iste standarde poslovanja, poručili su čelnici kompanije Manedra na otvaranju.

Kvalitet, profesionalnost, te posvećenost kupcima i njihovim potrebama stavke su kojima se vodi brend Philips, te će se poslovna politika novootvorenog salona zasnivati na istim principima.

Za dekorativnu rasvjetu Manedra je dobila ekskluzivitet kompanije Philips do 31. decembra 2013. godine.