{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Sarajevu otvoren novi prodajni objekat Dr. Techno Centar

12.6.2012. u 13:22
0
18
U Sarajevu otvoren novi prodajni objekat Dr. Techno Centar
0
U BBI Centru u Sarajevu je otvoren novi prodajni objekat Dr. Techno Centar, koji će u ponudi imati proizvode renomiranog brenda SONY, kao i Tefal, Rowenta, Moulinex i Krups.
Otvaranju centra su prisustvovali ambasador Japana u BiH njegova ekselencija Hideo Yamazaki, ataše za kulturu i francuski jezik pri Ambasadi Francuske u BiH gospodin Alex Bortolan, kao i predstavnici kompanija SONY i SEB grupacije u Bosni i Hercegovini.

"Čast nam je pokloniti Sarajevu prvi dual brand shop ovakvog tipa na prestižnoj lokaciji, kakva BBI Centar zaista i jeste. Projekt je vrlo značajan iz perspektive sinergije dva svjetska brenda, što je novost za bh. potrošače - na jednom mjestu vrhunska ponuda iz prodajnog programa Sony, Tefal, Krups, Moulinex i Rowenta. Cilj nam je da mrežu proširimo na ostatak BiH, brinući o istančanim ukusima naših klijenata, a u duhu Dr. Techna - eksperta na vašoj strani", izjavio je Denis Nurboja u ime kompanije Dr. Techno.

Enis Šoškić, National Sales Manager kompanije SONY je istaknuo: "Sony je u Dr. Technu prepoznao potencijal i u najkraćem roku implementirao ovaj projekat zajedničkim snagama sa SEB grupacijom. Izuzetno nam je zadovoljstvo da se široka lepeza Sony proizvoda, kao i prezentacija najnovijih Sony dostignuća, nalazi na jednom mjestu. Ne sumnjamo u ostvarenje planiranih ciljeva postavljenih u relaciji sa sinergijskom ponudom sa SEB-ovom paletom, jer se zaista radi o vrlo komplementarnom asortimanu".

Prisutni gosti su imali priliku upoznati se sa ponudom Dr. Techno Centra, kao i družiti se sa bh. glumcem Enisom Bešlagićem, koji je prezentirao mogućnosti novih SONY tehnologija.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: