biznis
0

Unipromet otvara novi prodajni centar u Sarajevu

Klix.ba
Kompanija Unipromet d.d. će u petak 14. septembra otvoriti novi prodajni centar u ulici Džemala Bijedića na broju 160 u Sarajevu. Dosadašnji prodajni objekat u ulici Marka Marulića će u potpunosti biti preseljen na novu adresu.

Novi centar će u prodaji imati oko 5.000 artikala i osim asortimana kao što je namještaj, bijela tehnika, kućanski aparati, vodomaterijali, elektro materijal, sanitarije, grijanje, alati, boje, keramika, laminati, parketi, stolarija, tu je i sveobuhvatni koncept ponude proizvoda i usluga za ambijente.

Osnova ponude kod uređenja enterijera je drvo, proizvodi na bazi drveta i kompatibilni programi sa drvetom i namještajem.

Programi namještaja, koji obuhvata tapacirani, pločasti, trpezarijski i masivni namještaj, zatim program drvne i PVC stolarije, će biti dominantno oslonjeni na vlastitu proizvodnju, domaće kooperante i dobavljače.

Kupci u novom tržnom centru će imat priliku da se uvjere u vrhunski kvalitet i dizajn novog domaćeg branda namještaja "MS & WOOD", nedavno lansiranog u novoj fabrici namještaja, u Fojnici.