Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA MILE SVE PRODO A PARE ULOZIO U OBRT T.J. U DEDINJE I SRBIJU A veliki BOSANSKI pravoslavci malo trave jer je korisna,im i korijenja ili opet u pljacku kao sto ste i navkli.JE.....dodik .
Neka jedu korenje
A Dodik zbori li zbori kakao je njegova mini kraljevini ekonomski jaka. Jeste jaka i povoljna za njega i njemu slicne. Ni ovi u Federaciji nisu nista bolji, mislim da su potpuno isti. Sve dok nas narod bez obzira na religiju ne shvati da moramo da zzajednicki prvazidjemo lopove i nacionaliste uvijek cemo zivjeti u ovakvoj bijedi i samo cekati kako da pocenmo novi sukob ili rat. Nadam se da ce im svima uskoro doci kraj, bas kao i Bushu!