Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...E eto nek' je u Federaciji korpa puna do vrha, svega ko drva.
Joj sto je mogu vise ovih prosjecnih sranja!!
BOLJI SM,O KOD NAS JE 49 PSOTO
A kod nas je kao bolje?
Sta ce im vise? Imaju trave zelene, da pasu. To im Dodik servira svakodnevno.
Vrlo zanimljivo. Kod vas je pretpostavljam demokratija i progres na sve strane? Nije na vlasti vec 30 godina etno-islamisticka dinastija Izetbegovica?
I uslika te negdje da sei vozio 72 a 50 ograničenje i glad nastaje....
I Dodik se digne kao da je predjsednik Švedske. Možda je nadigao ovoliku dreku da sakrije tu sramotu.
KO DA JE KOD NAS BOLJE JES AL U K....
Ko mi u federaciji eto zivimo u izobilju,rjekama tece med i mlijeko,more bjezi tamo i ne dipr s ovakvim clancima.Vi ste bas prava djeca.Kakite i gledate nas u oci.
Oni ce da srbuju i slamu jest samo da ne bud kao normalan svijet ...
Ono 53 % srbuju jeduci travu
Koliko slava i praznika ima u januaru, dobro da su išta i dobili.
Dosta.
Dodik je odradio posao u RS , sve je zivo opuhao , covjek jednostavno usao u banke ( razvojna , bobar , banke srpske) pokupio lovu i prenjeo na svoje ime u kipar isto je tako i sa drugim kompanijama , covjek je sve zivo opuhao i onda jedan po jean dirketor odapnu ( kao Bobar ) , a cim dodze do istrage odma idu fore 9 januar , odcjepljenje , rat , ugrozenost i raja se upale a dodo milijardu na kipru i jos bog zna koliko u rusiji .
Sad ce to vitalni nacionalni interes poboljšati. Živio drug milorad i drugarica željka.
Ljude laz razjedinjuje, prema tome istina ujedinjuje. Ako ne u Boga, neka bude preko novca, vladavine, nacin uredjenja zajednice, svakodnevnice. Bitna zajednicka stvar svih naroda je ta da su ih ocevi i djedovi sutnjom ili bukom uputili na stranputicu. Saznanje o tome kako danas novac nastaje, koji je neminovno postao odlucujuci faktor nase svakodnevnice, mozemo shvatiti i SEBI priznati koliko duboko smo pored istine zakoracili u laz ... https://goldsilver.com/hidden-secrets