Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtu.be/yIgAyzHElIw Dodik Gay
Sto ce im posao i novac kad oni namirnice donose od babe sa sela... A na drugu stranu Dodo se bolje razumje u te svrhe
a u pederaciji!???
NAJNOVIJE VIJESTI: DODIK NAJAVLJUJE SMANJENJE NEZAPOSLENOSTI ZA 23 %. Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, Dodikovi seizmolozi čuvaju informacije o razornom zemljotresu koji će pogoditi Banja Luku u narednih nekoliko sati. Dodik se obratio genocidasima sa divnom viješću, da će se nezaposlenost smanjiti za 23 % a pored toga smanjiće se i broj penzionera čime se očekuju velike uštede u budžetu genocidne tvorevine.
Nek svrate kod Mileta na rucak hohohhoohohoh
Nek su oni neko vece izasli na ulice proslaviti pobedu Srbije.Moze se i gladan skakati po snegu.Kad se isele iz BiH bit ce i siti i sretni,mogu tanjire prati u Srbiji.Sretan im put.
ma nije, gdje će to biti, njima je super sa onim njihovim ko njem
al zato mogu da smrde i bez posla :)
pa zar nas ima toliko u BiH....
...crko dabogda!
DABOGDA IMALI JOS TOLIKO NEZAPOSLENIH,POZDRAV IZ AMERIKE .....
DABOGDA IMALI JOS TOLIKO NEZAPOSLENIH,POZDRAV IZ AMERIKE .....
Pravo je pitanje, koliko imaju još penzionera i raznih kategorija invalida a koliko zaposlenih? Jer nezaposlenom država ne daje ništa, a penzioneru i invalidu mora dati penzije i invalidnine, a odakle? Ko da je u federaciji nešto bolje. Biće za.je.ba.no....
otprilke toliko ih je i glasalo za Dodika :D