Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za prijedorske povratnike! Tako se opstaje među "vukovima"! 👏👏👏
@LazuTiNarode hajde priljepak i ti mi ga danas podudlaj poslije @Bosnjopalestinac.Samo u red stani i čekaj.
e ovakve vijesti dajte a ne o kurvama i politicarima!! svaka cast!!
Svaka cast! Bravo!!!
posto e ukermama verzija brez tockova,guvernala,sica,brez zvona,lanca,brez bakterie,lanca i benzina.znaci na pedale
Napravili e-auto (Rimac) pa ovo e-čudo iz Prijedora. Treba nam e-tenk i nato smo.. Još u tekstu se ubaci i e-wc (AntiVandal). N. Tesla je porijekolm iz Prijedora. Odoh danas u taj Prijedor. zdravo
Bravo Saleee, dobra fotka s ledja 😂😂😂
super
Gdje ima da se naruci ? Za nas 50+ ovo je dobro za do trznog centra , pecanje ili cisto da se malo provoza . Neznam jel obavezna kaciga za ove male mopede ?
Pa ovo Tomos automatik 3? :(
zamislite probiju se na trziste i kao sto danas govorimo "ma svabo je to mora valjat", da se nekad negdje u svijetu govori "ma bosnjo je to"
Vakih kinezi imaju 200 miliona dvotockasa sa elektro motorom. 300,000 elektro autobusa i sve vise elektro auta . Evropa u ofsajdu a amerika nije ni pocela.
Spavas li mirno Tomose???
tomos bas bih
hahhah... jel ovo neki vic? doboš kočnice? imam bicikl star 7-8 godina sa disk kočnicama.... ma bjeeeeežte u pizzdu matterinu.
Kawasaki na aparatima
Vid ti ba kola burazz....
Hvala bogu da nesto normalno procitam i da se osjecam dobro. Svaka cast i dabog da mi pameti došli.