Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Holiday Innu su izdrkani srbi stvorili nakaradnu izdrkotinu Rs, sjeme im se zamelo.........i kasnije su mjesto stvaranja granatirali, što govori o karakteru i moralu srpske kuroslavne đikansko-vlaške paščadi.......SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
@husohuso Umrlo ti dijete do večeras ako Bog da........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
@husohuso A takvi kao to koji brane genocidaše treba da ostanu jel?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svaka čast ovom čikcu treba li je uložiti u ovu trulju ovoliko novca.
Doći do hotela u centru glavnog grada samo renoviranjem, to može samo heroj junak ! Kao BAKIR ! Ili racionalizacijom i zatvaranjem vojne bolnice Sebija !
.".. renoviran, ali vise nije Inn...
Sta reci... http://www.aol.co.uk/travel/photos/ugly-hotels/
Sveto mjesto za Bošnjake
Morali ste obavezno uz tekst objaviti galeriju slika ili dobar video materijal. Ukor PR-u! :)
"luksuzno opremljeni soba" Prodajem pravopis, povoljno.
osvježena mu je fasada, super
@nlt Seljak ofarb'o u crno betonsku ploču na vrhu da mu se valjda bolje istakne natpis, a onu recepciju u lamperiji pamti i Huan Antonio Samaran. Seljačka posla.
super jos samo da mu ovu smedju pri vrhu prefarbate u boju ovog gore gdje pise holiday inn bio bi 10 puta ljepsi.
Za ljepše Sarajevo.
Svaka cast tako i treba !
bravo
citaj.. bakir vlasnik
Zar se ne kaze opremljeniH???
Nacionalni spomenik od neprocjenjive važnosti...