Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjeli od Novalića, pa vele "Kad može BiH poskupiti za 15 feninga (7,5%) 'nako, možemo i mi 10%"
Nasim novinarima je izgleda normalno da nam gotov dizel i benzin dolazi izvana,dok je u drugim drzavama normalno da Sirova nafta dolazi u njihove rafinerije.Zanimljiva drzava ebo im pas mater.
Krpamo i Hrvatski BUDZET.Sta ces dok sve nahranimo i Hrvatsku i Sloveniju i Srbiju nama ce ostati mrvice.Nemamo svoju industriju nafte,vec UVOZNICKU NAFTNU MAFIJU.Zanimljiva je ovo drzava,ebo im pas mater svima.
poskupilo sve za iste stvari sam u granapu ovaj mjesec dao 30km više nego prošli pobiše nas u tišini
Ovo + akcize i eto nama za 20-tak dana gorima na 2,50 KM . . . ! ! ! Fadile, fala ti ... ... ... ! ! !
* g o r i v a ....
Nek bude 10KM litar. Drugacije ne mozes narod natjerati da malo proseta. Sto metara ne mogu pjeske.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikakvo cudo i ako poskupi,pa pogledajte u bilo kom gradu koliko putnika se nalazi u autu kada krenu vecernje voznje.Treba uvoziti jednosjede eventualno dvosjede.Ljudi neko i to ubacuje u statistiku..ispade ima se,a znamo da se nema jbg.