Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će plaćenici početi sa svojim negativnim komentarima i izmišljotinama! Aferim najbolji načelniče! Ovo je samo početak!
Jbt...od 16 komentara koliko si napisala u svom životu, pod Rixi.... 26 ti je o Efendiću... "preporodio" zaostalu opštinu NG, "divan insan", "divan čovjek", "nečelnik Efendić", "predsjednik Efendić".... "najsposobniji Efendič", dosadna si više... da ti je nadređeni, da mu kafu kuvaš... mnogo je brate... vidimo da nisi iskrena...
Hadzic je zato za vrijeme svog mandata prodao sve i jednu lokacoju i jos ucijenivao Imamovica, svaka cast Semire, mlad i ambiciozan, narod ce to cijeniti, samo nemoj propasti kao onaj nacelnik ludjak sa Ilidze
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nacelnik Semir Efendic treba da bude primjer svim drugim nacelnicima i svim politicarima generalno! Samo naprijed!
Poakim se na ovakve primjere!!!!
Nakon koaliranja na portalima sami članci o povećanju novih radnih mjesta. A ja spinovanja... Do jučer onakao, od danas ovako... :P
Auu šta je poltrona na ovom članku..:) Imam filing kao da je počela predizborna kampanja? Rumenko izgleda planira da traje..
Čitam komentare.... ne dao dragi Bog. Za ne povjerovati kako nezahvalan narod. Otvore se fabrike, koje toliko priželjkujemo i opet nezdovoljni, jer što mi znamo je samo sjediti kukati i lajati. Taman da se dejton promjeni i vrati ustav RBiH, narod bi opet ovako reagovao. Nije se rodio ko je narodu ugodio.
A sto se nebi radovao, dobra lova, plata 400 mara pa ti balahaj.
Znaci ljudi otvore svoje licne i privatne firme, zaposle ljude u SVOJIM firmama, plaćaju ih od svojih para a zasluga ide Efendiću ??? obozavam ove nepismene Efenfić-botove
nick ti je savrsen za ovakav komentar sholjo
A ti otvorio profil samo da bi meni nešto napisao ????
zatvoreno 50000 hahhahah
Ono sto je za pohvalu je izgradnja objekata za koje su investitori dobili dozvole i time otvorili mogucnost za zaposljavanje novih kadrova.Ne shvatam samo sta to treba bilo ko uraditi da bi narod zadovoljan bio.Bilo kakav pomak je bolji od tapkanja u mjestu.Zato samo naprijed u nastojanju da se poboljsa zivot gradjana!
Hahaha :) U 3 godine 3500 radnih mjesta. Znači godišnje 1200. To je ono otvorim ja granap pa mi propadne, zatvorim. Neko drugi iznajmi prostor i otvori cvjećaru. Jedno radno mjesto otvoreno, a jedno propalo a to prešutimo. Statistika :) A radi se o opštini od 120 000 ljudi. Ali Bošnjo je glup da i ovo proguta.
hahhahahhahahhahahha
3500, jeste ali su ih zvali
možete narod lagati, narod zna...
Lafo ih smece rumeno zaspolilo?! Ne brojim rodbinu mu sa sela!!!!
Dobro je veterinar iz mase, mojne se ti baviti politikom.
Hare, pogriješio sam, nisam mislio na tebe, konto sam da odgovaram liku iz mase, hajd sada se izvini što me nazva stokom ;)
jesu li ih sve zaposlili u općini ?
Ponovo veterinar....
jadan semir misli da je boga uhvatio za muda a blentav je jer ga drugi jebu iz sda ko siroče perući narodne pare
Za Efendica je Koldzo izmislio svijet.
I opet, sta sam rekao, Semir mu dečko.
Daleko ispred ostalih. Sa ovakvim načelnikom kao općina sve možemo!
a vraceno na biro duplo vise.