Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini nacin kako se treba raditi. Sve cestitke direktoru prodaje za ovaj uspjeh. Nije nimalo lako "uci" u Walmart ,a vjerovatno jos teze u Careffour ali treba se boriti.
http://bit.ly/1d6ossf Internet zarada brzo i sigurno registrujte se i uvjerite se sami.
Super,skeniraj nam svoju zaradu i posalji link. to ti je najbolja reklama:)
Realno, ima puno boljih i ukusnijih domacih proizvodjaca (pakirnica) kafe. Zlatna dzezva mi uopste nije nesto posebno, a uz to je najskuplja. Da ne pisem ovdje koje su bolje od nje, pomislit ce neko da reklamiram. Ali imaju dobar marketing mora se priznati i zelim im srecu u daljem radu.
mislim da bi bilo korisnije/iteresantnije da su u clanku napisali vispakovu zaradu umjesto amazonove...
kahva "Kozarka" rules:)
Nikakve ovo veze nema s Vispakom. Za prijavu proizvoda za prodaju u Walmart vam treba da proizvod ima bar code, i da ga u USA uvozi lokalno registrovana firma. http://corporate.walmart.com/suppliers/apply-to-be-a-supplier/product-suppliers Za Amazon ne treba ni to. Na Amazonu svaka susa moze prodavati sta god hoce, kao na ebayu. U svim gore navedenim slucajevima, "zasluga" je cisto malih lokalnih trgovaca a ne Vispaka. No, Vispakova ce da bude "slava" koju su vec poceli da prikupljaju bas za gore navedenu "dzezvu" jer je u pitanju inferioran proizvod za koji su preskup shipping spremni da plate samo gurmani kojima je 23 KM prihvatljiva cijena za pola kile kafe ($6.99 + $8.34 shipping ) koja putuje okolo po mjesec dana i cami po skladistima ko zna koliko dugo.
Znam da od ove godine se u Svicarskoj prodaje zlatna dzezva, a i neki vispakovi cajevi. Ovoga prije u ponudi nije bilo. Tako da mislim da su ipak uspjesni.
mimi2 - Prodaje li ih Vispak ili neki sesti u nizu uvoznik? I kako stoje u odnosu s drugim proizvodima po cijeni i kvaliteta? Kada sam plasiras svoj proizvod na neko trziste onda si TI uspjesan. Kada tvoj proizvod kupi trgovac A, izveze ga u drzavu B i tamo proda kupcu C koji ima na raspolaganju D, E, F, G, H... proizvode daleko bolje kvalitete nego tvoj - sav moguci uspjeh se svodi cisto na profit trgovca A. Ti kao proizvodjac ustvari vjerovatno ispastas jer je u cijenu proizvoda sad ukljucena cijena transporta na malo (ne na veliko kao da si odvezao 10 vagona svoje robe tamo), carine, poreza, marketinga namijenjenog trzistu unutar tvoje drzave a koji strani kupac uopste ne vidi (tj. platio si reklamu a nisi je emitovao) i naravno - marze trgovca A koji na svemu tome hoce i da zaradi. Tj. Tvoj proizvod je skuplji od proizvoda slicnog kvaliteta a bolje reklame, a losijeg kvaliteta od proizvoda iste cijene i DALEKO bolje reklame - jer ga trgovci prodaju na sitno a ne TI, planski.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisam negativan, dapače drago mi je ako uspiju ali da li je tko kliknuo na ponuđeni link. Ja jesam kad tamo užasna fotografija i mogučnost da se korisnik prijavi kad proizvod bude dostupan. Da li je marketing iz AS kompanije mogao poslati bolju fotografiju? Da li fotografija mogla sadržavati više informacija o proizvodu? Naravno da jeste i molim ih da to urade. Znam ja da je ovaj proizvod prvenstveno namjenjen Balkancima u USA i da oni više manje znaju o čemu je riječ ali vjerujte da osim nas ovakvu kafu rado piju i Grci i Turci, dobro oni u nju miješaju mljeveni šećer i takvu kafu zovu grčkom odnosno turskom ali ne bi bilo loše kad bi u napomeni za proizvod bilo i to da se na vrlo jednostavn način od bosanke kafe može napraviti i grčka (nije teško naguglati omjere kafe i šećera). Samo naprijed ali poradite malo na marketingu.
Ne kontam kako možemo nazvat BOSANSKA KAHVA/KAFA kad u BiH nigdje se ne uzgaja kafa?! Onda uvoze iz Brazila ili odakle već i dodaju nekakve sastojke ili šta već (ili ne dodaju ništa već samo proslijeđuju) pa nazovu BOSANSKA KAHVA/KAFA???
http://bit.ly/1d6ossf Internet zarada brzo i sigurno registrujte se i uvjerite se sami.
http://bit.ly/1d6ossf Internet zarada brzo i sigurno registrujte se i uvjerite se sami.
Svaka čast.
Za vasu informaciju Zlatna Dzezva je dostupna na Amazon.com jos od davne 2007 godine a mozda i prije. Ne mogu da vjerujem da sad pricate nakon 6 godina o uspjehu BIH kompanije. Molim vas nadjite neke pametne novinare ili kompjuterase da kad dajete informacije ne ispadate smiesni:):):):) Isto tako tako niste opet napisali da je pakovanje iste 907 grama ili 2 libre. Stvarno ste smijesan portal (mislim vasi kvazi novinarcici). Pozdrav iz Sarajeva
bravo, samo snazno!!
svi vispak proizvodi dominiraju :-)
Bravo,neka je prodaja sa srećom! :)
hehehe kralju Zlatna Dzezva je to...to se pije sa uzitkom i s ljubavlju