Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se rasoada obilaznica oko Zenice koja je otvorena pa odmah i zatvorena. Jedini kilometri otvoreni za 7 godina koalicije Sda/Df/Df su neupotrebljivi???
zamisli da su radili oni što tramvajsko stajalište prave 2 godine
@SaDrineSelam Zelena koalicija godonu dana trojka, a evo sest mjeseci i jos brojimo. Sramota! Umjesto to da im je prvo bilo da zavrse i pokazu da su (kao) bolji, oni nisu u stanju osposobiti tu staniciu (pa naknadno rampe staviti), barem da drvenu sklone... Sramota...
Nemojte se brukat, Fikret 3 puta vise uzme sa par poziva
ŠANERSKA STATISTIKA !!! Sa kojim PROCENTOM ostvarena NAPLATA CESTARINE učestvuje u otlati KREDITA !!!
Ispade svi se vozali do Visokog. Milion vozila naplata 3.5KM u prosjeku. Idel ko do Zenice?
Lave, ima i kamiona i autobusa..
Ispade svi se vozali do Visokog. Milion vozila naplata 3.5KM u prosjeku. Idel ko do Zenice?
Ispade svi se vozali do Visokog. Milion vozila naplata 3.5KM u prosjeku. Idel ko do Zenice?
Nije to prihod to je moderna pljačka. Prije su pljačkali, izlete sa onim maramama oko lica a sad sjede u kućicama i čekaju. Nema proći do ne platiš. Prisjelo vam svima dabogda.
Upisu prihod i onda hvalospjev, podigli nivo poslovanja. Upisite i rashod, pa cemo vidjeti to poslovanje. Vise od pola ide samo za primanja zaposlenih, ostali redovni troskovi vjerovatno to svedu na 0. Nema para za vanredne troskove, odrzavanje i sl. Novi GRAS u najavi.
Na autoputu Beograd-Niš je 2019. prošlo 37,5 miliona vozila 😀
A Fadil tri puta vise od toga uzeo samo na jednom posao za repiratore. A imao ih je zajedno sa Sda i Dfon na stotine. Pa vi racinajte.
Ma ja ma ja ma ja ma ja maja ma ja
I na autoputu Doboj-Banja Luka toliko je guzva da ne mogu pokriti troškove održavanja....
Vi uzimajte pare, a mi ćemo kroz akcije vam graditi put. Mamu vam lopovsku.
Dzaba kad je lopov i lopovi vode