Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SKENDER VAKUF....kakvo knezevo..
Uskoplje, Tomislavgrad, Široki Brijeg !!!!! Kneževo daleko ljepše od Vakufa
Ne mogu prevailiti preko toga da je to uvakufljena imovina i da zive na njoj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Plata 450-500 radno vrijeme 7-15:30 dvije pauze po 5 min i jedna od 15 min. I jos te hebu u zdrav mozak tjeraju te da radis ko crnac za pisljivih 500 KM.
Rade za 350 km
sace Bakir pricat kako je zaposlio 100.000 ljudi
Gdje je kako se zove nije bitno ČESTITKE I SRETAN RAD
odlična vijest .ide bosna naprijed.željeznički saobraćaj se mora ujediniti u bosni da bi opstali
neka se otvaraju fabrike...makar i u 'knezevu':)
Kulen vakuf srbadija zvala spasovo a skender vakuf knezevo zovu,a focu srbinje,a tek rvati gornji vakuf uuuuuuuuuuuuskoplje a prozor je rama,a mi nemozemo makar ilijas promjenit u ALIJAŠ,sramota
Dali je Novinar pročitao svoj tekst? I sam sam u zabludi šta više forsira, Skender Vakuf ili Knezevo?
Skender Vakuf klixovci. Ili se i vi slažete sa tekovinama djelovanja najpoznatijeg Durmitorca.
Skender Vakuf klixovci. Ili se i vi slažete sa tekovinama djelovanja najpoznatijeg Durmitorca.
Nema uspjeha na zemlji koja je natopljena šehidskom krvlju, masovnim grobnicama, na kojoj je činjen genocid, gdje živi narod koji bi to opet radio ponovno kad bi mogao...
@Sarajevo2020 Potrci da nadjes fes sto ti je djed nosio kad je u ustasama bio.
Donjem Vakufu vratiti njegovo staro ime NOVOSEL
U to doba Donji Vakuf se zvao Novosel. Iz sultanovog fermana koji nosi datum 20. muharem 990. po hidžri (19. novembar 1590. godine) saznajemo da je stanovništvo Novosela, zbog geopolitičkog i komunikacionog značaja koji mu je pridavala porta, bilo oslobođeno poreza. Od tog datuma Novosel (Donji Vakuf) nosi status kasabe. Osmanlije su Donji Vakuf zvali Fakvi-ziv, a kasnije Donji Vakuf.
Jel Mile osveshto pogon?!
Ovakvih vijesti da nam budu u buduce sve vise i vise...
Pitajte kolika je plata radnicima, koliko se radi??? Garant 500KM, a radno vrijeme nije striktno ograniceno (citaj: po 10 sahata na dan). Ne bi radio za 500KM, prije bi Njemcima wc-ove cistio.