Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Forto. Poceli ste razmotavati klupko gluposti i lopovluka.Trebace vremena ali bitno je da ste poceli.
@SimpleRed Sve pohvale gradonacelniku Skaki za ovaj vrhunski svjetski potez. Ja znam da on nije nista uradio ovom prilikom, ali posto voli da ga hvale ovdje, kontam mozda mi zaposli sestricnu ako ga pohvalim. I u drugim situacijama ne uradi Skaka nista vise, osim sto se slika. Forto izvini, ja bih da uhljebim famaliju dok se jos moze , a ovo ti je odlican potez. Samo tako nastavi ....Poruka za Autmoatika: Crko Booookir :)
Evo, meni nije jasno zašto se sva uvjerenja i izvodi iz poreske uprave masno plaćaju? Uzmu ti sve poreze, namete, plaćaš im plate, kancelarijsku opremu i materijal, a oni opet, po vrh toga, naplaćuju ono što im je posao, za koji su već plaćeni! To je čista otimačina!
sda je mafija i njihovi službenici.oni rade samo za sebe a ne za narod.odavno su trebali ukinuti silne namete .zbog takvih majmuna mnogi odlaze iz bosne
paranormalne pojave svakodnevnica u paranormalnoj državi, čemu čuđenje.
Ma mamicu i privatnicima i Vladi. Dok se trebalo dogovarati da radnicima bude minimalac 400 KM, onda je bilo sve u redu? A sada kao imate previse nameta? Mrs stoko!
I SDA je munjevito nakon mjesec reagirala i dala saopćenje za javnost da osuđuje,podržava,zahtjeva i suosjeća ,ali samo verbalno ,da se nešto na papir stavi to nemaaaaa. Zahtjevaju reakciju a ne podnesu pisani akt halooooo debili pa ne reagira tužilaštvo kada pročita vaše nebuloze na Klix-u već po pisanoj prijavi,ako je iko u SDA zna uopće napisati,s obzirom da ste upitnik prevodili sa engleskog i opet na engleski cca 10 godina..
Bez nameta nema selameta!
Treba ukinut kantone i bit ce para za sviju.
Ljudi masovno zatvaraju privatne poslove i bježe od ovog ludila. Pitam se samo ko će uhljebima platu zarađivati
U BiH više od 3.000 parafiskalnih nameta, neki idu direktno u džepove pojedinaca......valjda pojedinac ima ime i prezime ..hvala.
ništa to, preljevanje iz šupljeg u prazno i ono držte lopova. samo plaće naredit na nivou kolko minimalne u njemačkoj u EURima tolko minimalne ovde u KMovima e to. pa koji gazda ne zna biznis nek se seli sa svojim zelenaškim kapitalom u pakistan, nek oslobodi prostor onima (iz evrope) koji smatraju da im se isplati radit sa 50% jeftinijom radnom snagom.
@Robomnikad to bi unistilo drzavu za 1 mjesec. Zato podrzavam, jer ovako je uhljebi unistavaju polako ali sigurno.
Valja hraniti ove lezihljebovice i njihove sinove i kčerke školovati.
nije problem kad drzava uzima al da vraca kroz usluge, uređenost sistema, dobro zdravstvo, skolstvo isl
Da je nama neki Hitler koji nije rasista, lud i zao.
Pa upravo zbog ovoga su ekonomski i demografski propale sve ekonomije regiona. Ničeg drugog već ovoga.
zato nema ni investicija