Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA TO JE KATASTROFA
sad ce onaj srpski commi, kako za vrijeme tita mi smo imali kes, tako da se trebamo unazaditi na vrijeme kad je svak u jugi bio zesci magarac unazadjeni :D
pa zato ona/onaj koji tamo rade NE ZNAJU da karticu provuku kroz POS terminal...zato svaki put i kazu da aparat ne radi, a da im za to gazda/sef cuju ne bi im se pisalo dobro...
91 godine ja otišao u banku da dignem svoju zadnju platu i ušteđevinu, kad tamo mi rekoše \"PARA NEMA\" ja ostao švorc a rat počeo.... A vi se pravite svi pismeni!!. Ono što imaš u džepu (eura) to je ono što imaš, sve ostalo zaboravi!
Svakom covjeku je drazi kes zato nemo\' da kakite
Ocito si ti jedan od onih koji nema pojma zasto uopste stoji u nekom redu lol
A sta je sa sigurno 50% prodavnica kod koji gotovo nikad \"ne radi\" onaj automat za provlačenje kartice. Daj ti bosnji kes, da ga moze pod jastuk zagurat.
@ kes Da nisi ti jedan od tih nepismenih....
najbolji su nikoji hoce kessakarticei cekau u redu na salter, a bankomat zjapi prazan. Iondase bune da su guzve i ima ljudi sto ne zna zasto je dosao na salter:)