Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
precijenjeno .......
razletili se da potuše arapima
Dok je vrijeme rapidnog pada cijena nekretnina sve bliže i bliže. I sjediš ti tako u svom novom stanu, u sred sivila i betona, sa još 240 visokih mjesečnih rata pred sobom, a stan sve jefiniji i jeftiniji...
a ovaj šut iza zgrade? to ce stanari sami da ciste?
Ko da ga kupi sa platom 700 -800 km na ovoj skupoci i jos da se racuna na djecu.
Seljačići neće da žive na selu pa silaze u grad. To je jedini razlog odakle potražnja za stanovima. O nekom privrednom bumu nema govora. Rast plata u BiH nije zabiljezen od 2008.
Kako izracunaste taj prosjek.... U BL i Sarajevu vec godinama nema stanova ispod 2000 KM po m2, a tu se jedino i gradi. Vjerujem da je tako i u ostalim vecim gradovima, a tesko da ostatak moze da utice na prosjek.
Tačno. I jos kad dodaš ibo što kupci daju u kešu prelazi to i 2.000 KM sigurno
kad ste dozvolili mesaru iz kiseljaka da gradi po ks nek sve ide u pm...fuj
Pitaj Bakira ko mu je dozvolio da gradi. Sve to Bakreni trpa u dzep.
Boksovi za robove
Eto vam imovine političara. Ukradu onda naprave stambenu zgradu i onda vi odete u banku, dignete kredit i kupite stan od njih. Hahahahah
Samo kad pogledas na ovoj slici teren oko zgrade sve ti je jasno kako se gradi. Nigdje kvadrata trave, drveta, parkinga, djecijeg igralista, pristupnog puta... Samo dizi nebu pod oblake da se uzme lova, a kad trehne merkalij sestica sve ce ovo otici k'o domine.
znacajno!?od kakvog je to znacaja?
E tugo moja kapitalistička. Samo jedno građevinsko preduzeće iz Sarajeva je godišnje gradilo 2.000 stanova i u tolikom obimu industrijski objekata, prije rata.