Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo od mene dzabe jedno pakovanje :D prva klasa
Ništa posijati gudru i peć rakiju nek država fanjfla
kod nas u brckom za petaka dobijes jedan mali hed..malu buxnu smotas.. i svi sretni..
Neka, neka, u EU prosječne cigarete koštaju oko 3€. Valjda će se narod opametiti da ne puše više. Ili ako će već da puše, neka ih papreno plaćaju. Što rekao Stambol, u Turskoj su užasno skupe cigarete i alkohol i tako se država bori protiv tih poroka. Sjećam se ljetos kada sam bio u Turskoj da flaša viskija košta oko 100 lira = 100 KM. Pa ko voli, nek izvoli.
u turskoj prosjecne cıgare kostaju 5 km.marlboro 7 km.a malo bolje od nas zıve
da vas ebale vas akcize sto komplikujete...recite raji koliko ce da bude drina i zdra\'o
EVO LJUDI KAKO RADI SDA STRANKA Mikac 04.08.2010. u 22:59 Evo jedan dokaz korupcije u ovoj zemlji minderpuza, u Federalnom ministarstvu za pitanja boraca i invalida raspisan je Javni konkurs koji je jos uvijek otvoren, pozicija 02. Stručni saradnik za internu kontrolu - 1(jedan) izvršilac vec je namjestena od strane \"mocnika\" iz Ministarstva i sluzbenika iz ADSFBiH, MIRZI TERZI, kojiI vec radi kao namjestenik u Ministarstvu a nedavno se doskolovao u Banja Luci i stekao VSS a kojem je samo izdata potvrda da je odradio pripravnicki staz za obavljanje VSS poslova ... Ostali koji predaju na ovu poziciju bez obzira na znanje i sposobnosti biti ce samo izmalipulisane marionete koje ce posluziti da se prividno prikaze zakonitost i regularnost konkursa ... 01.10.2010. 1 Terzo Mirza 100% 97% 98,50%0 i to je to decko je prvi .... tako se uhljebljava u drzavnu sluzbu pa vi i dalje glasajte za SDA..
Svaka cast, za poskupljenje, ko ima neka pusi, a ko nema pusi svakako, u evropi je pakovanje marlibora 4,80€, a prosjek satnice je 8-12€, pa et koliko je u bosni pakovanje cigareta a kolika je satnica kod bosanskih \"gazda\"?
Loša vijest,neizdrživo finansijski,bacam cigarete i prelazi na pušenje prirodnih muških cigara,em su besplatne,em ne škode zdravlju :)))))
FAKAT SVE SMO UVELI IZ TE EVROPE OSIM PLATA...BIT CE NA KRAJU KUTIJA CIGARA KO\' I PANJ TRAVE...ZIVI BILI PA VIDJELI.
da ne griješim dušu mozda u sarajevu nema za 5 kod nas u zenici ima
slusaj ha ja kroz mene je proslo toliko gudre da ne mozes ni zamisliti tako da tu svoju polumangupsku pricu prosipaj nekom drugom ima i za 5 i 10 pa navise ako ti nesto treba mogu ti nabaviti uz proviziju naravno bilosta a sarajevske cigare su nekvalitetne i od 2010 pusim uvozne jer bar znam sta placam
ja ionako čistake pusim
Plate će da poskupe,samo malo sutra.Još kad nam poskupi gas,struja,voda,a sve to od 01.01.2011. godine,kada će nam,navodno,ukinuti vize.Tražili smo Zapad,dobili smo divlji!!!! A kada se uspostavi nova vlast na državnom nivou i povećaju PDV na 23%, našoj sreći neće biti kraja.
Dabogda podigli cijene svih cigareta na 100 KM !!