Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj "najbrojnije su žene". Kao da ima 20 kategorija, a ono samo kategorija "muškarci" i kategorija "žene". Valjda je, 'bem vas nepismene, trebalo napisati BROJNIJE su žene?
Ja mislim da žene na biroima mogu biti "brojnije" a ne "najbrojinije".
Zensko sam, ali sto ne mogu ove viktimizacije pa to je cudo. Ustani gospodjo, zavrsi fakultet (koji vecina njih nema), malo se trznipa da vidis kako se nadje. Naravno da postavljaju pitanja u vezi sa planiranjem porodice da bi znali koliko na radnicu mogu racunati i hoce li joj morati platiti porodiljsko. Nije vala vidno da se nesto pretjerano zale zbog statistika kao sto je ova. Nije im nista gore nego bilo kome u ovoj drzavi.
A evo ne znam jesam li sam u zapažanju ali ja vidim da su žene dominantne u vozanju skupih napucanih automobila. Ako je to ugroženost i tata bi sine. Slažem se sa tobom jer većina današnjih cura a ni momaka neće da mrdne guz..ovima da nađe posao.
Vidi što ti minuse lupaju ovi što su ubješenja Bog na nebu = žena na Zemlji.. :) svaka čast za komentar...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
one najbolje igraju solitaire
gdje god zene rade i opet one vise nezaposlene
...a mozda ti one samo vise upadaju u oci jer su zene ;)
pa žene su svakako brojnije u odnosi na muškarce...ako se ne varam, omjer je 4:1...
O cemu pricas? Omjer 1000:950 se vec smatra katastrofalnim. Cuj 4:1 ??? Hahhaahaha Ispade u Sarajevu zivi onda 100.000 muskaraca i gotovo 400.000 zena??? E svasta ce covjek cuti i procitati na Klixu od ludih gradjana moje zemlje.