Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A od toga iz raznih budzeta kupljeno 9.000....samo mup rs-a 1.500...
valjda zabranjen uvoz sa normom manjom od euro 5 Euro 4 se ne moze uvesti od prosle godine
Na 400 stanovnika prodat jedan novi auto. Tuga
Samo za one kliksovce što ne vide dalje od nosa. U Hrvatskoj je u 2019. prodato više novih automobila nego kod nas zajedno i polovnih i novih. To pokazuje koji smo mi odron od države.
Jesu li tu uracunata auta ozbiljnih uposlenika u vlasti koji imaju pravo na sluzbena vozila,a njih je oko 15000 ....
Ratnih profitera Hodza i clanova vrha stranke ima i vise od 50000 ,taman ds svake pete kupe novi
Sve se nema
Tako mi je drago što je moja uloga dobila dobrog zajmodavca, gospodina Bena, ako je dobila zajam od oko 25 000 USD, lako joj možete poslati e-poštu, ako vas doista zanima potreba zajma putem: whatsapp preko: +27658449278
Nema na qurcu meda drug...
Ima se moze se .. koja kriza?
Građani od tih 10.000 nisu kupili za sebe ni 100, to su sve javna poduzeća i institucije. Tko u BiH uopće ima za nov auto?
Eto euro 3 , 2 su zagaćivači A glupe drzave boze dragi svasta jos malo ce uvest 6 i sve tako a ne vide da ljudima smanje dazbine za plin po kucama i da i sugvecinišu plin
je li 10 000 auta ili automobila
sta ce nam auta kad prodajemo da idemo u Njemacku
@cvetasti tako je
Sad zabraniti registraciju ispod euro 4 norme i ljepota!
Bolje mi novo auto uzeti,nego kod nekog papka koji 2008 godiste cijeni 15-16 hiljada. Na pik kad udjes i vidis cijene koliko ljudi stave,a star 10-15 godina i kilometara bruka. Kazes mu da je cijena glupa on te napadne jos. Idioti teski u nasoj zemlji zive.
A prije ZABRANE je uvezeno na 100.000 polovnih vozila EU norme 2 i 3 !!! Uz PRIGRADSKE puteve je na STOTINE novih placeva gdje se prodaju ova VOZILA ! Neko se "PO ZAKONU" obogatio ZAGAĐUJUĆI BiH !!!
tužno ali istinito je to da pola tih vozila su mogla biti nova, ali emancipovani bošnjo hoče audi da vozi, nema veze što je prešao 200 000 i što je mogao kupiti novo vozilo pod garancijom 4-5 godina, daj bolan da svi vide kako se živi.