{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Banjoj Luci Prvi međunarodni sajam zanatstva

F
8.9.2012. u 11:17
0
0
U Banjoj Luci Prvi međunarodni sajam zanatstva
0
U Banjoj Luci Prvi međunarodni sajam zanatstva
Foto: Arhiv
Zanatsko-preduzetnička komora Republike Srpske (RS) organizator je Prvog međunarodnog sajma zanatstva i starih zanata, koji će biti održan u Banjoj Luci od 20. do 22. septembra.
Pored ostalih sajamskih aktivnosti, predstavit će se i djelatnosti, zanimanja ili vještine starih zanata koje treba da vjerodostojno pokažu kako se nekada radilo, kao i novi zanati i vještine koje su u trendu današnjeg vremena i tehnologija.

"Time je otvorena mogućnost poređenja zanata i vještina nekad i danas, što će predstavljati veliku atrakciju, kao i ponuda repromatrijala, novih tehnologija i inovacija koje olakšavaju i poboljšavaju rad zanatlija“, smatraju u Zanatsko-preduzetničkoj komori RS.

Interes Zanatsko-preduzetničke komore RS nije samo da učestvuju zanatlije iz Bosne i Hercegovine, nego i zanatlije i privrednici iz bližeg poslovnog i ekonomskog okruženja.

Na taj način ovaj sajam dobija međunarodni karakter (Njemačka, Austrija, Mađarska, Slovenija, Italija, Češka, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Grčka...), koje su već pokazale interesovanje za učešće.

Sajam će posebno pažnju posvetiti ženama i mladima u preduzetništvu.

Na sajmu mogu učestvovati preduzetnici-zanatlije i drugi privredni subjekti koji su vezani svojom djelatnošću za zanatstvo i samostalne preduzetnike.

Sajam je internacionalnog karaktera i traje tri dana.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: