Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlašićki ovčiji sir se pravi ovako: Pomuzeš ovcu, još 10, pa cijelo stado. Zatim mlijeko preko gaze procijediš i potpuno prirodno, ne prokuhano, nepasterizovano, staviš na sirenje u odgovarajuće posude. Bruceloza Bosnom, a boga mi i Hercegovinom hara, pa ga ti sada pojedi ako smiješ? Kada ga kupuješ, pažljivo provjeriti da li je napravljen od pasterizovanog mlijeka. Ako i piše da jeste, pasterizovano,....Dragi Allah neka ti je na pomoći da je to istina! A i paradajz sa slike, zelen, nedozreo, u stvari, na slici je GM paradajz. Fuj!
I kakve veze sad Bugojno ima s ovim??????