Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kojom logikom kad mi ne uvozimo struju, nego je jos i izvozimo.
Logikom da je mogu prodat 10 puta skuplje vani i platit one nehljebarske rudare
pa neka prodaju i subvencioniraju nesto za razliku. Valjda to i jeste zadatak drzave
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ne rise Edheme,ti si se nakupio ima i za unucadi,u tvoj stranci hapaju od 90,a sad je 2020 ,znaci 32 g.,ti si se nagrabio sad velis treba uskladjivat,tebi sad nije skupo koliko god je.
Ako je neko zaboravio o kome se radi https://www.klix.ba/vijesti/bih/bicakcic-i-covic-se-ne-osjecaju-krivim/090622031
Nece ni bog svašta
Najveći kleptoman ...Olicje zla,mater bi svoju prodo kad bi mogo ,ako vec i nije? Doktoriro u Islamskoj zajednici a praksu i zanat sa Čovićem usavrsavao..Sve po zakonu . Mars u 5. p.materni.. Malo ti je da ocean para imas.
Ovo govno od čovjeka koje je uništilo pola BiH. Rasprodalo šta je moglo daje neki interviju. Nejgori čovjek koji je jedino što je klanjao sa Alijom i bio u zatvoru postao premijer vlade. On sve radi da bi Vlada FBiH ponovo dozvolila njemu i njegovim SDA lopovima da unište svaku rijeku u BiH.
Vama je na vrijeme dato bezbroj prijedloga kako da se saniraju, tada predstojeci, ekonomski pritisci, ali niste ništa usvojili praveći se pametni. Pa de da vidim kako ćete uskladiti cijenu struje, majku vam prvi ću izaći na proteste
Sramota, šta smo dozvolili da nam metuzalemi kroje sudbinu. Što bi rekli hrvati, osječam susramlje. BiH ima toliko energetskog potencijala da bi mogla građanima đaba dijeliti struju. Šta bi sa HE Konjic, Vranduk, Ustikolina, TE Bugojno, Banovići. Ništa niste napravili a sada hoćete da krojite sudbinu.
Kad neko kaže bila greška sto su buli u zatvoru. Tito je zaista bio svjetski lider no1.
Pa treba nagraditi one koje štede struju, jedan megavat je 800 eura(na berzi, a kucanstva ga placaju 50eura), ako potrošim 0,2 MW trebao bi dobiti neku subvenciju, nagradu džaba struju. Uštedio sam energiju koju mogu prodati na berzi.
Bozeee, jos ziv. Ja sta je on sra... i urebi potpisao i unazadio marod.
*Narod
Bicčkčić ima jednu od “onih” firmi koje struju kupe za marku a prodaju za 10. Samim tim i panika u redovima dotičnih je opravdana jer ako ljudi uključe grijalice manje će biti za izvoz.
Ali sta je tu saljivo pa se covjek smije..ne kontam?!
Jutros poskupio i banovićki ćumur. Kamiondžije dižu cijenu, dođu i ne pitaju pošto je nego samo daj. Možeš u sve dirnuti, ali ako digneš puno u struju to je automatski lančana reakcija i za druga poskupljenja. Bit će u januaru nemira, jer ovoliki teret će do tada iscrpiti građane ove države i za očekivati je da ih vidimo na ulicama kao jučer po evropskim gradovima. Njima je skupo sa platama od 4000 €, a da mi plaćamo struju sa ovim platama koliko i oni!?!?! To neče moći.
Čuj 300 kw! Pa ja i ljeti trošim 800. Moram se prestati kupati, prati odjeću da ne trošim perilicom i sušilicom, preći na konzerve da ne perem sude perilicom da bih ovih 300 razvukao da ne moram hodati po mraku u kući i da pogledam koju utakmicu,a žena seriju. 'em ti 21. stoljeće i tehnološki napredak kada sve na dugme, ali nema struje.
Nije te džaba Tito lopužo jedna u zatvor baco jesi progovorio šta za certifikate mi mislili borite se za Din za narod ono samo lppovski za sebe drtino omražena stara
Što nam ne isplati certifikate vojničke plate što nam podjeli Bosnu treba te Bosanska mafija reketirat dan i noć i30000lkm Mi group za 200km bestodniče jedan