Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje god u kafic sjednes gosti samo drkaju one mobitele. Samo se pregledavaju Instagram, Facebook, uzivo rezultati za kladionicu, pregledavaju se oglasi sta da se kupi i proda, pregledavaju se neciji story na FB gdje su bili, sta su jeli, sta su novo kupili. Svi zive zbog drugih da bi se drugima dopali, gledaju ko ce im lajkati sliku ili objavu. Zato je mobitel najbolje orudje za takvo ponasanje. Nigdje normalnog dijaloga ljudi, da normalno popiju kafu, ispricaju se itd.
@Helmet Barem gledaju svoja posla dok su na svom telefonu, za razliku od tebe koji skenira situaciju u kaficu i gleda ko sta radi.
@Ishakovich vidim da te je komentar pogodio tacno u srce. Ti zapravo gledas u tudja posla jer si se nakacio meni na komentar posto se osjecas prozvanim. Napisao sam nesto sto me iritira kod danasnjih zombija koji ni ulicu ne znaju proci da ne gleda u mobitel. Kad god auto vozim neka omladina stane na pjescaki prerlaz ne gledaju na cestu, samo gledaju u mobitel. To moja generacija nije radila, i hvala Bogu da pamtim zdravija vremena od ovih danas.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Džaba pametni mobiteli kad su plemena blentava
Svako pleme crta granicu, svi bi hteli svoju stranicu
Zašto Univerzalno ne izdaju fiskalne račune, nego račun pišu na paragon? Nevalja vam ova računica.
prosječna plata 800 KM prosječna cijena telefona 2000KM Kako? Bošnjo tips and tricks
@promjena123 prosjecna cijena telefona 2000KM??? znas li ti uopste sta znaci rijec prosjecno?
Plus polovni...
2014. godine kupio Nokia Windows telefon i evo ga "živ", sve mu radi. Instagram i FB svakako ne koristim, pa mi te aplikacije nisu ni bitne. Ono što mi treba radi - mail, internet, kamera, snimanje zvuka, kalendar i još neke sitnice. Baterija i dalje izdržava cijeli dan a 4G stalno uključen. Ne valja ni to, ali mijenjanje mobitela svake dvije godine ili kraće je bolest.
Ako je uvezeno zlatnih ajfona bogami ce jos SDA ovaca da zavrsi sa tuzbama ko onaj brat im iz Varesa 😂😂😂
U bih uvezeno mobitela... Kakav jadan i nepismen naslov...
Sve nevalja SDA
sve se nema , a stan se zaključava :D
I nek mi neko onda kaze da se nema para
@Madjionicar pa i nema
Nije to ništa kolko je na kladionice utrošeno...
A sta cemo sa svim ovim uvezenim koji nisu ni prijavljeni nigdje?
Pa nista
Jbg Silikonska dolina