Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sredite Aerodrom....Ono je sramota.
sredite vodu, ono je sramota.
@Ludacris ja,studiram kod vas.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Tri i po godine se brane Bošnjaci, Srbi i Hrvati, a šest mjeseci pred izbore se najavljuju velika gradilišta. Autoput 5c do 2018. Aerodrom Trebinje 100.000 radnih mjesta Treći entitet 100% BiH Jbo li vam pas majku žvaljavu!
Previse želja za samo 20 mil maraka...
Dodaju treću traku. To gospodo nije brza cesta nego cesta po kojoj se malko brže vozi. Ne obmanjujte javnost.
Ma garant, kako da ne, 100%....
A šta je sa Šićkom petljom, nikako da se sastavi sa brzom cestom prema Tuzli? Zašto se to više ne sredi načelniče???!
Šićka petlja nije u nadležnosti grada
@Istok Da u pravu ste za nadležnosti ali ako ste dobro pročitali moj komentar, uvidjeli bi da sam komentarisao sastavljanje Šićke petlje i brze ceste, a ne Šićke petlje koje je već oko 3 godine završena! Dakle, radi se odprilike oko 100 m sastava brze ceste i već 3 god se ne može sa vlasnicima ili vlasnikom da se dogovori otkup dijela njihove zemlje za potrebe izgradnje tog dijela sastava. Da li je jasnije sada?
Kakva ba brza cesta za 20 miliona. Samo tunel ne može biti za 20 miliona. Nije to neko malo brdo kroz koje treba probiti (a ne pričam da je podložan klizištima i to)
sta bi mi bez kredita
Još ako zaposle onih davno obečatih 100.000 ljudi ma to ce biti pravi BINGO
ukradose tuzli opet titulu ahahahahah
A nista ne pricaju koliko su se oni ugradili u ovih 20 piramida
od tuzle do aerodroma se brzo dodje, nije to neka pegla. sredite vi aerodrom, parking, neki mozda restorancic tu kada let kasni satima.
Citava prica je jedna velika ubleha. A takva investicija je potpzno van svake pameti gledajuci ekonomsku isplativost. A aerodrom Tuzla je posebna prica. Ono se moze porediti samo sa nekim africkim banana drzavama i to negdje u nedodjiji.
@preludezalude Meni zet kad je sletio u tz kaze da je samo u africi vidio gori aerodrom.
@srcerukelopata Fukara (zet) se voza Wizzairom i još se zali na aerodrom
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dace pare bake, da se kuki srusi.🤔
Daj Bože da nije opet neka SDA ubleha čiji rok izgradnje je 73 godine
Samo se traze razlozi za kredit, u vevini novac ode nenamjenski...
mislite biće radovi na putu narednih 7 godina...