Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEKA GRADI KO HOCE, SAMO DA ZNA I MOZE I POSTUJE ROKOVE.
Turci su odustali od BH Airlines zato što nisu mogli postati većinski vlasnik( vlada nije htjela da proda dionice) A što se tiće autoputa, nek rade Turci Ljudi rade u 3 smjene tako da bolje neko njihov da radi u 3 smjene nego neki janezi koji uzmu pare a ne rade
Ne znaju oni jos da moraju prvo dati reket drugovima Damiru i Zlaji pa onda da pocnu raditi
Turci su broj 1. prošle godine pola milijarde investicija u Šeher Bosnu, go Turkiye.
braćo na papiru dajte dinar koji, znam da je vaš svaki težak al dokle mislite braću glimit a niste ni među 15 najvećih investitora u ovu vukojebinu ?
Turci su karali 600 godina red je da sada malo i grade. vlahe opet u kulake da metu autoputeve i beru šljive.
Hriscani vas nikada nisu mogli usvojiti,pa ne mogu ni danas. Odvojite se od Hriscana-bice vam lakse ! Ne slusajte Ameriku i Evropu-to su pokvarene k.u.r.v.e,oni hoce da vi i dalje patite bez oca i majke.
Bosnjaci ! Turci su vas pravili i red je da vas sada prigrle u svoje okrilje, jer ste dugo lutali i trazili pravu majku koja vas je napustala jos u 18-tom vijeku......Zaista ste dugo bili bez svojih roditelja ! Sada ljubite Tursku i slusajte sto vam naredjuje,izvrsavajte njene zahtjeve bez pogovora-nije krv voda !
a gdje su bili u ratu ???
Turska nasa bratska drzava uvjek bila uz nas :)
Da testiramo znanje, da vidimo jeste li uradili zadacu iz Sultana Velicanstvenog? Djeco, hajmo ko ce nam reci sta znaci Yildirim?
ovi turci nas samo iskoristavaju imaju debel suficit u robnoj razmjeni sa bosnom ne prave fabrike nego dzamije da bi imali sto vise sufija a 5 najveci ulagac su u srbiji
According to the census of 22 April 1895, Bosnia has 1,361,868 inhabitants and Herzegovina 229,168, giving a total population of 1,591,036. Excluding some 30,000 Albanians living in the south-east, the Jews who emigrated in earlier times from Spain, a few Osmanli Turks, the merchants, officials. and Austrian troops, the rest of the population (about 98 per cent) belong to the southern Slavonic people, the Serbs. http://goo.gl/ZJ59F 1895 godine
Ispade Hadzić do sad najbolji ministar.
Samo nam dajte kesa da ima sta SDA ukrasti, nestalo je.
trebaju dati bh airlines turcima, ionako je propala, sta ce drzavi avio kompanija? to je lupo i nema nigdje
kako sam maloprije izmajorizirao jednu katolkinju, uhhhhhhhhh :))))