Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istanbul vrh! :)
Jos da si bio tamo
govori mi neko ko nije isao dalje od Ilidze.. momak glup si :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ima dosta manje iz BIH turista u Hrv. ali došlo je više stranaca, tako da na isto ođe..Može Hrvatska. preživjeti bez BIH turista...
Hrvatska zasniva svoju ekonomiju na turizmu, a turizam je samo dodatna djelatnost, tako i Španija propada koja je mnogo jaca i bolja turisticka drzava
gledaj 3 dislajka sto nemaju pojma o ekonomiji i geografiji
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
svatko neka ide tamo gdje voli, kad se već pravi biometrijska zašto se ne bi posjetila udaljenija zemlja, lijepo je upoznavati nova mjesta i putovati, naravno ako se ima sredstava. Nećeš napraviti biometrijsku pa ti vrh putovanja biti Hrvatska, to je sasvim normalno.
Bio sam prošle godine u Turskoj, ove sam u Hrvatskoj. Nigdje mora do Jadranskog. Sto se tiče usluge, Hrvati se rapidno popravljaju. Jos ako vide da si iz BiH onda su još dodatno ljubazniji.
hrvatska je bosancima atraktivna ko baščaršija. odes jednom i u 5min sve vidiš. bosanci idu u hrvatsku jer NE MOGU NIGDJE DRUGO. sto zbog blizine, sto zbog kokuzluka. ne mozes argetu i paradajz odnijeti na kakvu kulturnu plažu. tako da poredjenje turske i hrvatske nema veze sa atraktivnošću.
kenjate za hrvatsku.nit nas tami ima niti nas zele.
Idem samo u Hrvatsku na more i već znam ljude i svi smo si super...
čuj Hrvatska,fuj...
JBO ti muslim mamu
e *** te hrvatska, sve kamenjar i šljunak, pa kad se toliko već furate na taj turizam napravite jednu pješčanu plažu kreteni, iako nikad nisam bio u CG ja mislim da je ljepša obala CG
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hrvatska ? Ne znam odakle ta informacija ali nekako sam uvjerena da nije tačna :)
i ja mislim da nije točna što se tiče BIH turista, ali Hrv. zbog toga nema gubitke jer se povećao broj drugih turista..
Apsolutno nista me nije posvadjalo, volim Hrvatsku i idem cesto samo po prici drugih ljudi mislim da su se ove godine vise njih opredijelilo za druge destinacije :))
...ma brate ja bi najradije na Kubu, dok je jos Castro na vlasti...
odeš u najbliži ciganluk i to ti je to...
...podrazumijevas bugarsku rumuniju makedoniju i albaniju istovjetnu sa kubom? :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Spanija je tip top.
jeste dijasporko !
Ne mogu da vjerujem , 11 fislajkova. Ocigledno nisu bili u Spaniji.