Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti Turkish Airlines što je uništio B&H Airlines? T.j. kojem su političari iz FBiH dozvolili da to uradi s manjinskim ulogom u kompaniju.
http://bhairlines.ba/
Smanjite cijene karata kao Pegasus, ako nema hrane
Znači skapati od gladi do Istanbula. Pa može li to tako braćo Turci?
ukunula je i lufthansa, qatar air itd. u cemu je problem, ukinut ce i drugi dok se ovaj cirkus ne smiri!
tata erdogan bi trebo pozvat sve bosance u antaliju po discount cijenama da se malo obanjaju
@gooUser1577557826 djiki ne kenjeraj, nije lore za tebe, samo cvarci, njiva i oranje!
Nije hrana bila besplatna. Ulazila je u cijenu karte. Bili su skuplji od mnogih. Bili su i bolji od mnogih. Na relaciji Ist.-Sar. su zakazivali. Razumijem. Umjesto da se bore za prava kompanije i za prava putnika, oni se dodvoravaju WHO atmosferi i poslusno grade -novi nacin. Glup potez. Putnici zele uzivati, jesti i imati osjecaj slobode. Ako bude ikakva kompanija koja nudi normalu, turkish ce prevoziti samo stjuardese!
Koliko je polovina aviona od 25 ? 12 il 13