Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oleeee toooo
@DonVitoCorleone17...još nisi navikao na naš primitivizam??
Uđem na komentare da pročitam nešto o letovima Turkisha, kad ono naši i njihovi se prepucavaju o glupostima u kojim su zaglavili zadnjih 30 godina.
İsto mi se desilo.. kakvi mamlazi
@Twenty4Seven I ti si dio hobotnice.Ako neko 'odrZaje' ove dzukele na vlasti, to mozes samo biti ti.Ti si isto dio rjesenja, ako izadjes na proteste, a mozes biti i dio problema ako 'podrZAjes' iste.Rekao sam ti, pojedi kokice i na ulicu!
@Twenty4Seven Sto se nerviras? Ja cu da 'ulozim' svoj zivot, a ti? Auuuhhhh vidim pripadas i hobotnici, mali hobotnicaru.Pridruzi se jer ces i ti biti OSLOBODJEN! Oslobodicemo i tebe okova, jer ne mozes da se snadjes ni u ovom sistemu...Jesen stize dunjo moja, a ti uzmi kokice, pa kad ih pojedes..izadji i pridruzi se ;)
Za to vrijeme Hrvati otvorili granice šošonima iz istočne Europe i plaže im pune hahahaha. Bošnjama i dalje traže formulare da pune i da uplate hotel a sezona im lipše ko crknuta kobila. Zato je Tegeltija vama otvorio granice da kupujete u Bimgu sirotinju iz EU. Bošnjo je uvijek bio pametniji.
IMENA UDBINIH LJUDI U ADEZE STRANCI: https://www.mega-media.hr/feljton-tamna-strana-hdz-a-87-kako-su-covicevi-ljudi-izvlacili-milijune-iz-javnih-poduzeca-i-kupovali-desetke-stanova/