Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sabiha Gökçen (22. marta 1913. – 22. marta 2001.) bila je turska pilotkinja bošnjačkog porijekla. Bila je prvi ženski borbeni pilot na svijetu.
A mi 211 politickih stranaka i jos toliko koalicija pa se ne qurcimo :D
@Vinkolozi. Stets upravu si da nenose mahrame,bile bi jos ljepse
Nesjedam vise u Avion...
zene nemaju dovoljno tehnicko pozadinsko znanje da u kriznoj situaciju razmisljaju out of box. plus da bude kriza, njih dvije bi se posvadjale koje kriv. ne podrzavam ovo nikako. samo u pratnji muskog pilota.
u avion sa oba zenska pilota ja ne sjedam.
Da biram radije nebih experimentalnog ženskog pilota. Žene u panici plaču, a u paničnim situacijama ti treba sabran pilot a ta stvarna panika se u obuci nemože proć. Lako letjet kad je mirno nebo i sve po propisu, praktički ti leti autopilot dok ti piješ kaficu.
zene du sposobne kad ssm radio u njemackoj na bausteli do naseg gradilista su radile zene navlacile fasadu jedna sa bagerom ravnala teren rade komplet sve od keramike malterisanja sve
Ima i u nas i mladjih i uspjesnijih pilotkinja. Za 50 km te u salonu za masazu odvedu na sedmo nebo i opet spuste na zemlju. Kako stare od pilotkinja postaju p........ .
Najjaci su, najbolji su.
Jedan naš bh pilot radi veoma uspješno u Turkish Airlinesu. Suad Nijemčević
@karindjos Dva pilota.
a avioni se sami dizu..
Gdje se samo koristi mozak zene mogu biti jednako ili cak bolje sposobnosti od muskih, gdje je snaga bitna tu muski al mnogi to ne kontaju
Oprostio bi joj obaranje aviona. 😂
Turkish airlines je zaista super 👍