Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi ba vauceri ? Ne zelim nikakav vaucer, prihvatam samo direkt uplatu na racun, i to 200 eura minimalno po svakom punoljetnom - radno sposobnom gradjaninu u FBiH ... Haj da i ja dozivim taj dan da dobijem nesto od drzave, inace su me do sad samo gulili za poreze i PDV...
Jesi ti malo glup? Vaucer se daje isključivo iz razloga da se pomogne DOMAĆI TURIZAM a ne ti jer se može potrošiti samo u BiH.. I to je jedna od boljih mjera sto se moze uraditi
@TriarchMezopotamija Isao si u skolu, djeca ti idu u skolu, imas zdravstveni sistem, imas infrastrukturu (iako nije top), imas gradski prevoz.. Sta ti mislis da gradjani drugih drzava dobijaju ??.
Vidite ministrica turizma progovorila nakon tri mjeseca. Vidi molim te. Svi su nam ministri turizma bili losi, ali u ovom kružnom periodu se pokazalo da si ti Edina najlošija. Ne znam kako se možeš nazvati ministricom turizma kad za turističke radnike nisi ništa uradila. Ne mogu više ni sliku da ti gledam. Izvini na iskrenosti.
@Arwen_Sa ne znam može li kretenskiji komentar od ovoga. Trebalo je baš govoriti o turizmu kada se borilo za živote građana. A i premijer nije imao vremena baviti se turizmom dok je nabavljao respiratore. Uzgred rast prihoda od turizma u federaciji nkada nije bio veći nego u mandatu ministrice Đapo.
Ako vaučeri idu samo građanima sa manjim prihodima, veliki broj njih neće ih moći ni iskoristiti jer treba doplatiti još, a otkud ljudima novac. Npr. dobiješ vaučer za jednu noć, a moraš platiti za još dvije. Ako nemaš za još dvije, onda vaučer propade.
Nama sto smo na birou dati,mi nemamo primanja.
Dopustite papcima Novalicu,Solaku i onom opanaku Fikretu da prodzu sa OTIMANJEM NASIH NOVACA NE VASIH! Sto nisu vec zatvoreni prvi dan u privor? Tamo neki jado uzme drvo djecu da ugrije expresno Zenica-a,ovi papcici uzmu 20 miliona i jedu sladoled u Ferhadiji..mrs Dzapo.
Od vas nema ni kila krompira bijedo..-Sad ce te vi u Historiju sramnu.
Da li i ovi penzioneri koji puše,,lulu mira" imaju ikakva prava na taj vaučer..jer bih mnogi do banja ili planina da se malo oporave od,,CORONE"- pozd.za minis. Đapo..
Ćuj naših lopova koje kategorije i tu je kraj priće žešći lopovi SDA SBB HDZ DF .
Hahahaha koji debili dati određenoj populaciji.Znači isto ko i sa certifikatima poslije rata.Pa će bogati opet kupovati vaučere po 2% i ljetovati džaba ili vlasnici hotela će ih otkupljivati za 2%
odlično, ovim ce se pomoći domaća privreda, domaći turizam.
Eto tipicnog Balkanca, kad je SLO pocela sa vaucerima, svi aplaudiraju i kukaju sto mi to nemamo. Sad kad hoce to i kod nas, svi se bune i pljuju...
nesto mi govori da ce preko noci niknuti turisticke agencije tipa "srebreni tours", "respirator relax"...
Halooo ba, okle nama toliki turistički kapaciteti? Da idemo u po ljeta na skijanje, možda na planinama bude mjesta...
Buahahhahahhahahahhh.
Bravo!
Sve pohvale za ministricu Đapo 💪👏
Razmatrajte do septembra :D kakvi likovi teske budale