Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je sa onim sto izdaju stanove bez ugovora? da vidimo i to malo
Besplatno oglašavajte smještaj na www.mojstan.org
Mogli ste vala i napisati koliki su ti nameti, pa da ljudi znaju....svaka vam je vijest polovična! Nekada više saznam na portalima iz regiona šta se dešava u Sarajevu nego na najpopularnijem BH portalu.
Toliko su pozurili da nametnu takse da su stampali knjigu «BOK of foreign guests»! 😂
Ne znam kako je u Sarajevu, alinu Hercegovini se legalno i ne isplati baviti ovom profesijom. Toliko je nameta da vam pola prihoda ode na troskove: booking, porezi, komunalno, knjigovodstvo, struja, iznajmljivanje i odrzavanje fiskalne kase, voda. To se isplati hotelijerima, a obicnim smrtnicima koji imaju par kreveta bas i nije.
@Libertino , Pa naravno da se "ne isplati" kad hoće odmah da zarađuju kao i hotelijeri. Da uzimaju duplo.