Višemilionska vrijednost
0
Tunelom ispod Čemerna do kraja godine
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu si, greska nikad nije u BiH, vec je greska u RS-u svaki put ;)
Goražde - Dubrovnik manje od tri sata , i lakše bar 30 %.Ko je vozio tuda zna koliko puno znači ovo što je urađeno.
Eeeeeee primitivna budalo, valjalo bi da si u skolu isao, procitas sta si napisao i automatski vidis svoj odraz, odraz koji govori o tvojoj(ne) kulturi, (ne) odgoju i (ne) obrazovanju! Niko ne poredi Goražde i Dubrovnik, vec se govori koliko ce biti jos blize i brze doci tamo. Svaki covjek koji je iole normalan voli svoj rodni kraj, a postuje tudji, pa eto i tvoj.
Cuj gorazde-Dubrovnik. Kojeg li poredjenja. A recite vi meni, sta ce seljacine, kokuzi u Dubrovniku????
Super stvar, samo neka se ne ide onim kritično opasnim, nevjerovatno uskim i faktički makadamskim putem.... Sada Goražde-Herceg Novi i Goražde-Dubrovnik za 2h i 30 minuta... Odlično!
inace tu prolazi dnevno vise hiljada automobila pa zato se prave tuneli i putevi. jadni li smo ti mi
Cetiri godine se gradi...ccc
bogami za mene je merak sad, kad dole u svoje rodno gacko budem isao
srb\'in vlah glupi, oce jezik kako treba, haha
@ lopata Ma pusti, vidiš da bahlije ne mogu da podnesu nijedan naš uspjeh!
Jadni smo i čemerni u ovakvoh državi. I sa ovakvim blesavim narodom.
Samo 10km? Pa imate li vi pojma na sta je licilo tih 10km?
Naredio sam da se tunel izradi dok se ona cetiri mladica budu zabavljala na utakmici i kad se budu vracali neka prvi prođu kroz tunel.
Kako mu ime kaže mora da je put preko planine bio pravi čemer.)
Vidi se da ti tuda u životu nisi prošao. Nije bila poenta projekta skratiti put od Foče do Gacka već riješiti se klizišta i ne ići na prevoj od 1000 i kusur metar nadmorske visine. Novom trasom najviša tačka saobraćajnice je oko 800m.
Greska u RBIH